gratis welkomstbox van Hero Baby
Thuisleven.com > Spaaracties > Gratis welkomstbox bij spaarprogramma Wereld van Hero Baby

Gratis welkomstbox bij spaarprogramma Wereld van Hero Baby

Bij het spaarprogramma van Hero baby is nu tijdelijk een gratis welkomstbox aan te vragen.

Spaarprogramma Wereld van Hero Baby

Bij aankoop van (een aantal) Hero Baby producten kunt u punten sparen door een geldige code die op het gekochte Hero Baby product staat online in een aangemaakt account in te vullen.

Specifieke actievoorwaarden welkomstbox 

Met jouw eerste stappen in de Wereld van Hero Baby heb je de gratis Welkomstbox verdiend! De inhoud ervan kan wisselen maar is altijd een verrassing. Je kunt de Welkomstbox bestellen zonder bijbetaling en hij wordt gratis naar je toegezonden.

Let op: per account kan één Welkomstbox besteld worden.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

1 reactie