Over ons.
Thuisleven.com > Over ons

Over ons

Thuisleven is een weblog dat zich richt op ons leven in-en-om huis. Je kunt hier dan ook alles vinden over lifestyle, vakantie, dagje uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. Met het grote aantal kinderen binnen het team wijden we ook hier met regelmaat aandacht aan. Kortom Thuisleven is een veelzijdig blog dat zich blijft vernieuwen!

En nu even over ons, want wie zit er achter Thuisleven?

Thuisleven is in juli 2015 opgericht door Miranda en Linda en heeft een gezellige groep aan gastbloggers die Thuisleven nog aantrekkelijker maken. Hieronder kun je meer over ons en de bloggers lezen, maar natuurlijk leer je ons pas echt kennen als je onze blogs leest.

Miranda.

Moeder en verloofd met de liefste der liefsten.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Per 17 april 2018 is Thuisleven v.o.f. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 71443878.

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

gastbloggerthuisleven

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Marion Poeste

Stagiaire Thuisleven

6 reacties