Thuisleven.com
Thuisleven over ons.
Thuisleven.com > Over ons

Over ons

Thuisleven is een weblog dat zich richt op ons leven in-en-om huis. Je kunt hier dan ook alles vinden over lifestyle, vakantie, dagje uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. Met het grote aantal kinderen binnen het team wijden we ook hier met regelmaat aandacht aan. Kortom Thuisleven is een veelzijdig blog dat zich blijft vernieuwen!

En nu even over ons, want wie zit er achter Thuisleven?

Thuisleven is in juli 2015 opgericht door Miranda en heeft een gezellige groep aan gastbloggers die Thuisleven nog aantrekkelijker maken. Hieronder kun je meer over ons en de bloggers lezen, maar natuurlijk leer je ons pas echt kennen als je onze blogs leest.

Miranda

Moeder en verloofd met de liefste der liefsten.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Thuisleven is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 91762332

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Tom H.

CTO bij Fuenix Ecogy in Weert. Getrouwd met Miranda en vader van 5 kinderen.

Bianca

Moeder van 2 meiden en werkzaam in de thuiszorg

Marion Poeste

Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Bij ons thuis draait het allemaal om lactosevrij eten in verband met lactose intolerantie

Inge

Ik was een leerkracht op de hoge school Zuyd

Stagiaire Thuisleven

Stagiaires die bij Thuisleven een blog schrijven, posten we onder deze naam

Vera

Ik ben 17 jaar en volg de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality. In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik creatief veel bezig zoals koken, bakken, schminken, spelen, knutselen, etc.

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics