Over ons.
Thuisleven.com > Over ons

Over ons

Thuisleven is een weblog dat zich richt op ons leven in-en-om huis. Je kunt hier dan ook alles vinden over lifestyle, vakantie, dagje uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. Met het grote aantal kinderen binnen het team wijden we ook hier met regelmaat aandacht aan. Kortom Thuisleven is een veelzijdig blog dat zich blijft vernieuwen!

En nu even over ons, want wie zit er achter Thuisleven?

Thuisleven is in juli 2015 opgericht door Miranda en Linda en heeft een gezellige groep aan gastbloggers die Thuisleven nog aantrekkelijker maken. Hieronder kun je meer over ons en de bloggers lezen, maar natuurlijk leer je ons pas echt kennen als je onze blogs leest.

Miranda

Moeder en verloofd met de liefste der liefsten.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Per 17 april 2018 is Thuisleven v.o.f. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 71443878.

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Linda Meester

Blogger op TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

gastbloggerthuisleven

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Marion Poeste

Stagiaire Thuisleven

7 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics