Alle Lopende Acties.
Thuisleven.com > Alle Lopende Acties.

Alle Lopende Acties.

Op deze pagina tref je alle lopende Geld Terug Acties, Spaaracties en gratis aan te vragen artikelen aan. Zo staat alles in een mooi overzicht. Heb je aanvullingen, tips of verbeteringen kijk dan even onderaan hoe je dit het best kun melden.

Lopende 100% Geld Terug Acties/ 100% Cash Back Acties:

 • Blikje Sprite Zero Sugar Lemon-Lime 250 ml. De actie loopt van 1 juni t/m 15 augustus 2023;
 • Een andere actie van Rivella voor alle consumenten. Vraag je geld terug van een fles(je) of 4pack blikjes;
 • 100% cashback van een fles Rivella. Je hebt een HelloFresh abonnement nodig voor deelname;
 • Blikje Rockstar Energy. Twee acties bij supermarkt en tankstation. Looptijd 01-05-2023 t/m 16-7-2023. Op=Op!
 • Opti-Life Prime, Geldig op de zakken hondenvoer Puppy, Prime Adult Chicken en Prime Adult Salmon. De actie loopt t/m 31/12/23;
 • Alle Always Discreet producten nemen delen aan de Actie. De totale actieperiode loopt van maandag 27 maart t/m vrijdag 30 juni 2023. Tijdens de periode van 15/05/2023 tot 28/05/2023 kunt u aan dezelfde actie deelnemen, maar dan uitsluitend bij fysieke Kruidvat winkels in Nederland.
 • Geld terug van Osiryl®, een natuurlijke wortelstimulator. Aankoop t/m 31 augustus 2023 en uiterlijk 31 oktober 2023 indienen;
 • 100% terugbetaald op 1 Nature product: Cuni (750g), Cuni Junior (750g) of Cavia (750g) gekocht in een winkel naar keuze op het Belgisch, Franse of Nederlands grondgebied. De actie loopt t/m 31 december 2023. Actievoorwaarden;
 • Koop 1 Gerber® Plantaardig Toetje naar keuze. De Actie loopt van 1 februari tot 31 december 2023 of op=op. Actievoorwaarden
 • Koop 1 blik LITTLE STEPS® 2 of 3 naar keuze. De Actie loopt tot 31 december 2023 of tot zolang de voorraad sterkt;
 • Becel ProActiv yoghurtdrink 250 gr of yoghurtdrink 8-pack;
 • Probeer WUNDA® nu gratis! De Actie loopt tot 31 december 2023 of tot zolang de voorraad sterkt.;
 • Little Steps Plantygrow en dreumes- of peutermelk. De Actie loopt van 1 januari tot 31 december 2023 of op-op!;
 • Koop 2 potjes Gerber® Plant-tastic maaltijden naar keuze. De Actie loopt zolang de voorraad strekt.

Niet Goed Geld Terug Acties.

Indien u niet tevreden bent over het product kunt u aanspraak maken om het aankoopbedrag terug te krijgen, hiervoor moet u de stappen doorlopen die een bedrijf als voorwaarde stelt. Zo zijn er acties waarbij u het hele product op moet sturen. Lees dus eerst goed de gehele voorwaarden op de eigen site van het product alvorens u mee doet aan een actie. Mocht u besluiten mee te doen houdt er rekening mee dat ze bijna altijd vragen om een reden waarom u niet tevreden bent.
Kortom dit is niet hetzelfde als een geld terug actie maar wel heel fijn om zo kennis te maken met een product.

Spaaracties.

Gratis producten of toegang.

Gratis op je verjaardag.

 • Gratis taart voor je verjaardag bij Ikea. De actie is geldig tot 30 dagen na het ontvangst van de voucher.
 • Als je de LIDL app gebruikt krijg je een week voordat je jarig bent een coupon waarmee je een gratis Way to Go Chocoladereep 180 gr. op kan halen.  Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd.
 • Voor iedere jarige 20% korting op vers Jumbo gebak
 • Korting- Lezers van de Efteling Nieuwsbrief (en in het profiel opgegeven kinderen) kunnen rondom hun verjaardag de Efteling bezoeken met 25% korting! Je ontvangt de unieke code per e-mail op het einde van de maand vóórdat je jarig bent. Daarnaast ontvang je op je verjaardag zelf een reminder. Om de mail op je verjaardag zelf te krijgen moet je wel (minimaal een dag vóór je verjaardag) ingeschreven zijn voor de Efteling Nieuwsbrief én je geboortedatum in je profiel hebben ingevuld.

Proefnummers.

Gratis voor aanstaanden (verloving / huwelijk).

Gratis voor ouders en baby.

Aanvullingen, tips of verbeteringen?

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

45 reacties