Thuisleven.com
Lopende acties.
Thuisleven.com > Alle Lopende Acties

Alle Lopende Acties

Op deze pagina tref je alle lopende Geld Terug Acties, Spaaracties en gratis aan te vragen artikelen aan. Zo staat alles in een mooi overzicht. Heb je aanvullingen, tips of verbeteringen kijk dan even onderaan hoe je dit het best kun melden.

Lopende 100% Geld Terug Acties/ 100% Cash Back Acties:

Verlopen acties, met een oude kassabon dan kun je wellicht nog meedoen:

Niet Goed Geld Terug Acties

Indien u niet tevreden bent over het product kunt u aanspraak maken om het aankoopbedrag terug te krijgen, hiervoor moet u de stappen doorlopen die een bedrijf als voorwaarde stelt. Zo zijn er acties waarbij u het hele product op moet sturen. Lees dus eerst goed de gehele voorwaarden op de eigen site van het product alvorens u mee doet aan een actie. Mocht u besluiten mee te doen houdt er rekening mee dat ze bijna altijd vragen om een reden waarom u niet tevreden bent.
Kortom dit is niet hetzelfde als een geld terug actie maar wel heel fijn om zo kennis te maken met een product.

Spaaracties

Gratis producten of toegang

Gratis op je verjaardag

  • Gratis taart voor je verjaardag bij Ikea. De actie is geldig tot 30 dagen na het ontvangst van de voucher.
  • Als je de LIDL app gebruikt krijg je een week voordat je jarig bent een coupon waarmee je een gratis Way to Go Chocoladereep 180 gr. op kan halen.  Je hebt hiervoor 14 dagen de tijd.
  • Voor iedere jarige 20% korting op vers Jumbo gebak
  • Korting- Lezers van de Efteling Nieuwsbrief (en in het profiel opgegeven kinderen) kunnen rondom hun verjaardag de Efteling bezoeken met 25% korting! Je ontvangt de unieke code per e-mail op het einde van de maand vóórdat je jarig bent. Daarnaast ontvang je op je verjaardag zelf een reminder. Om de mail op je verjaardag zelf te krijgen moet je wel (minimaal een dag vóór je verjaardag) ingeschreven zijn voor de Efteling Nieuwsbrief én je geboortedatum in je profiel hebben ingevuld.

Proefnummers

Gratis voor aanstaanden (verloving / huwelijk)

Gratis voor ouders en baby

Aanvullingen, tips of verbeteringen?

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

53 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics