Thuisleven.com > Geldzaken > Babypost- feliciteer de nieuwbakken grootouders met een gratis kaartje via Omapost

Babypost- feliciteer de nieuwbakken grootouders met een gratis kaartje via Omapost

Product: Wil je kersverse ouders Omapost-tegoed voor twee gratis kaartjes cadeau doen?

Winkel: Omapost

Specifieke actievoorwaarden: Vul dan hier de naam van de moeder of vader in, het e-mailadres, je eigen gegevens en natuurlijk de naam van het kindje. Wij sturen dan een tegoedbon voor twee kaartjes Babypost, zodat de ouders de nieuwe oma of opa (of een ander lief iemand) Omapost kunnen sturen. Deze actie doen we samen met babybytes en opanoma.nl

Website: Babypost

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe