Wil je kersverse ouders Babypost / Omapost-tegoed voor twee gratis kaartjes cadeau doen?

Specifieke actievoorwaarden omtrent Babypost:

Vul dan hier de naam van de moeder of vader in, het e-mailadres, je eigen gegevens en natuurlijk de naam van het kindje. Wij sturen dan een tegoedbon voor twee kaartjes Babypost, zodat de ouders de nieuwe oma of opa (of een ander lief iemand) Omapost kunnen sturen. Deze actie doen we samen met babybytes en opanoma.nl

Aanvullende informatie over Babypost

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit.

Omapost

Voor de voorkant van het kaartje kies je een foto uit het fotoboek op je telefoon. Van een zonnige middag op het terras, je afstudeerfeestje, of een selfie met je zelfgebakken appeltaart. Op de achterkant schrijf je een verhaaltje. Deze foto en tekst worden een offline kaartje, dat via de ouderwetse post bij je oma in de bus belandt.

Zo kun je je oma gemakkelijk op de hoogte houden van je bezigheden. Bij het volgende bezoek heb je het niet meer alleen over het weer en je studie. En je oma heeft (minimaal) iedere maand iets extra’s om naar uit te kijken. Mocht je geen oma meer hebben: je opa, vader, moeder, oudoom of suikertante is natuurlijk ook blij te maken met Omapost. En met adopteer-een-oma bezorgen we je een nieuwe oma!

Lees ook:

Heb jij veel post gekregen in de kraamweek?

Geverifieerd door ExactMetrics