OP JE VERLANGLIJSTJE: EEN ECO-VRIENDELIJK SCHONE WAS.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Wassen & drogen > Op je verlanglijstje: een eco-vriendelijke schone was

Op je verlanglijstje: een eco-vriendelijke schone was

Het is van groot belang dat we onze verantwoordelijkheid jegens het milieu serieus nemen. Overweeg daarom om NaturalSenz op je cadeaulijst te zetten. NaturalSenz wasmiddelen reinigen op een milieuvriendelijke wijze en zijn te vinden in natuurwinkels. Meer informatie vind je op www.naturalsenz.eco.

Elk ingrediënt in de NaturalSenz-producten is 100% biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn de producten vrij van microplastics en worden ze verpakt in FSC-gecertificeerd karton in plaats van plastic.

Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur

Dankzij de doordachte formule van NaturalSenz waspoeders bereik je al bij een wastemperatuur van 20 graden een schitterend schoon resultaat. Dit vermindert het energieverbruik en daarmee de CO2-uitstoot.

In een vergelijkend onderzoek van natuurlijke waspoeders door het gerenommeerde testinstituut Eurofins ATS kwam NaturalSenz als winnaar uit de bus voor een uitzonderlijk schone was. Aangezien kleding direct in aanraking komt met je huid, zijn de waspoeders van NaturalSenz dermatologisch getest en met succes bevonden.

Ecocert, Vegan Society

NaturalSenz is een waterloos product en bestaat volledig uit poeder. Hierdoor hoeft er geen water te worden getransporteerd, wat diverse voordelen met zich meebrengt. De productie vindt plaats in Nederland, wat zorgt voor een hoge kwaliteitscontrole en beperkte transportafstanden.

Alle ingrediënten in dit wasmiddel voldoen aan de strenge normen van Ecocert. Voor een gedetailleerd overzicht van de ingrediënten en hun functies, klik hier. Bovendien dragen de producten het Vegan Society keurmerk, wat betekent dat ze vrij zijn van dierlijke ingrediënten en niet op dieren zijn getest.

OP JE VERLANGLIJSTJE: EEN ECO-VRIENDELIJK SCHONE WAS.

Informatie

De producten zijn te koop bij natuurwinkels zoals Ekoplaza en online op www.naturalsenz.eco. De consumentenadviesprijs voor NaturalSenz Waspoeder Wit en Waspoeder Kleur is € 9,59.

Senzora, een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1969 actief is, was de pionier in het introduceren van een fosfaatvrij wasmiddel. Als enige in Nederland ontwikkelt en produceert Senzora deze producten volledig in eigen beheer.

NaturalSenz heeft het Ecocert-certificaat, een betrouwbaar keurmerk dat de naleving van Europese milieunormen waarborgt. Daarnaast is het product gecertificeerd door de Vegan Society, wat bevestigt dat dit merk een volledig veganistisch wasmiddel is. Voor aanvullende details, bezoek www.naturalsenz.eco.

Win

Thuisleven mag 3 x een doos wit en kleur van dit 100% biologisch afbreekbare waspoeder verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 20-1-2024. De winnaar krijgt in de dagen erna een mail.

Hoe droog jij je was?

Foto’s: NaturalSenz
#spon

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

84 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics