Thuisleven.com
Thuisleven samenwerken.
Thuisleven.com > Samenwerken

Samenwerken

Op Thuisleven.com kan iedereen, sinds juli 2015, terecht voor alles wat met het leven in en om huis te maken heeft. Thuisleven ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 91762332. Voor het tot stand komen van artikelen staat Thuisleven open voor samenwerkingen met eenieder die daar behoefte aan heeft. We kunnen samenwerken door middel van een uitnodiging, maar ook barter-deals en betaalde samenwerkingen zijn mogelijkheden. Kijk hieronder voor de uitgebreide opties.

Verschillende soorten samenwerkingen

Wij vinden het belangrijk om niet alleen onze persoonlijke verhalen en informatieve artikelen met de lezer te delen maar ook dat van bedrijven, merken, evenementen en meer. Wij staan open voor onder andere: reviews, recensies, advertorials, gastartikelen, persuitnodigingen en het plaatsen van een link in een bestaand artikel.

Ben jij op zoek naar promotie voor je product, bedrijf of evenement dan willen wij je daarbij graag helpen. Graag ontvangen wij een mail op het mailadres thuisleven@gmail.com met daarin je wensen en/of ideeën en dan gaan wij kijken hoe wij kunnen samenwerken.

Transparantie naar de lezer

Wij vinden het belangrijk naar onze lezers toe dat ze weten welke blogs / artikelen gesponsord zijn en welke niet. Buiten dat om zijn er ook nog reclameregels waar wij ons graag aan houden. Daarom voegen wij #spon toe onderaan de tekst en plaatsen het artikel in de categorie #spon bij barterdeals. Voor betaalde samenwerkingen hanteren wij de #ad en plaatsen deze in de categorie #advertentie. Bij affiliatielinks gebruiken wij de *affiliate onderaan en plaatsen het artikel in de categorie #affiliatie. Uiteraard gebruiken we voor alle blogs ook de gebruikelijke categorieën.

Wij werken altijd volgens de regels voor influencers, zoals omschreven in de Mediawet, consumentenwetgeving en de Reclamecode Social Media & Influencer Marketing. Hiervoor heb ik, Miranda, zelfs een certificaat behaald.

Wij werken altijd volgens de regels voor influencers, zoals omschreven in de Mediawet, consumentenwetgeving en de Reclamecode Social Media & Influencer Marketing. Hiervoor heb ik, Miranda, zelfs een certificaat behaald.

Contactgegevens

Perspakketten, gedrukte correspondentie (zoals brochures), review artikelen en recensie-exemplaren kunnen (ongevraagd) worden toegestuurd.

Perslijst

Wij vinden het leuk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en worden dan ook graag toegevoegd aan de perslijst met het e-mail adres thuisleven@gmail.com.

Mediakit Thuisleven 2023-2024.

Uitbreiding van het team

Heb jij al eens complimenten ontvangen over je geschreven tekst en denk jij Thuisleven te kunnen voorzien van mooie artikelen, dan willen we graag met jouw samenwerken!

Wij hebben plek voor eenmalige gastbloggers, gastbloggers die met regelmaat willen schrijven en in de nabije toekomst ook voor bloggers die hier iets aan willen verdienen. Echter ligt de lat voor dit soort artikelen wel wat hoger. Mocht jij interesse hebben om met ons samen te werken dan mag je een mail sturen naar thuisleven@gmail.com.

Let op: (eenmalige) gastbloggers die nu beginnen met schrijven en uiteindelijk op betaalde basis verder willen gaan, hebben t.z.t. voorrang op de vacatures.

Lees ook:

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics