Thuisleven.com > Samenwerken & Contact

Samenwerken & Contact

Thuisleven (juli 2015) heeft tot op heden een stijgende lijn in het aantal unieke bezoekers per maand. Tevens zien wij (Linda & Miranda) een groep vaste lezers op ons weblog af komen. Daar zijn wij uiteraard trots en dankbaar voor. Deze mensen bieden wij graag dagelijks nieuwe content aan.

Samenwerken met Thuisleven.

Ben jij op zoek naar promotie voor uw bedrijf of product, dan kan Thuisleven je daarbij helpen. Wij vinden het namelijk leuk om nieuwe artikelen te promoten, een bezoekje te brengen aan een museum, speeltuin en of…. Roept U Maar..!

Denk jij dat Thuisleven past bij jouw bedrijf, schroom je dan niet om contact met ons op te nemen door een mail te sturen naar thuisleven@gmail.com met je wensen en/of ideeën. Dan zullen wij kijken hoe wij de webshop, het bedrijf, het product aan kunnen bieden aan onze lezers. Ook mag je dit e-mailadres ongevraagd toevoegen aan uw perslijst.

Per 17 april 2018 is Thuisleven v.o.f. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 71443878.

Contact met Thuisleven.

Voor persproducten, gelieve met een begeleidende brief en contactgegevens.

Miranda de Jong
Thuisleven@gmail.com

Linda Meester
Linda.thuisleven@gmail.com

Mediakit.

De mediakit geeft het aantal unieke bezoekers, volgers per sociale media kanaal en de websitewaarden van Thuisleven.com weer. Een mediakit van de lopende maand is per email op te vragen. Hieronder een mediakit jaaroverzicht van 2022.

Mediakit jaaroverzicht 2022.

Tuin- en Buitenleven.

Op Tuin- en Buitenleven wordt content gepubliceerd voor alle buitenmensen. Wandel of fiets je graag, heb je groene vingers of geniet je het liefst van de natuur om je heen? Neem dan een kijkje op TuinenBuitenleven.com.

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics