Thuisleven.com
Difrax leuk om te krijgen en te geven
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Eten & drinken > Difrax leuk om te krijgen en te geven

Difrax leuk om te krijgen en te geven

Difrax is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 50 jaar babyproducten voor baby’s en hun ouders ontwerpt. Erg leuk dan ook dat ik, na de bekendmaking van onze zwangerschap, een cadeau pakket ontving van Difrax. In dit artikel unbox ik het pakket en vertel ik je meer over de diverse producten die erin zitten.

Difrax flessen

difrax flessen

Zeker voor kinderen met krampjes zijn de Anti-Coli flessen uit het pakket een absolute aanrader. De Anti-Coli S-flessen hebben een gepatenteerd anti-colic systeem in de bodem, ter voorkoming van darmkrampjes, boeren en spugen. Door het ventiel, samen met de unieke S-vorm wordt lucht niet met voeding vermengd waardoor voedingswaarden en vitamine C, A en E optimaal behouden blijven.

De constante toevoeg van lucht vanuit de bodem van de Anti-Coli  S-fles, voorkomt vacuüm zuigen zodat je kindje probleemloos kan drinken. Een ideale en hygiënische fles zonder rietje, voor optimaal drink en gebruiksgemak.

Difrax spenen

Pasgeborenen tot baby’s van ongeveer 5 maanden hebben een grote zuigbehoefte. Dit is een natuurlijk proces waarbij het zuigen de melkproductie bij de moeder op gang brengt. Elke baby heeft een eigen voorkeur en eigen zuigbehoefte. Zo kan het zijn dat de ene baby enkel een zuigbehoefte heeft als het borstvoeding of de fles krijgt en een andere baby heeft veel meer zuigbehoefte. Om aan de vraag van de zuigbehoefte te voldoen kan je kindje gaan duimen. Echter is een verstandigere keuze de fopspeen. Een fopspeen is tandvriendelijker, hygiënischer en zelfs veiliger. Bovendien kun je het zuigen van een fopspeen makkelijker afbouwen doordat de fopspeen “niet bij de hand is” en een duim wel.

Difrax heeft meerdere fopspenen in het assortiment.

Overige producten

difrax knuffel en bijtring

Zeker als je een cadeau wilt geven aan een (aanstaande) moeder is het leuk om niet alleen een fopspeen of fles te geven maar om dit uit te breiden met een knuffel, bijtring en een stapel luiertjes om de eerste tijd op weg te kunnen.
Ofschoon Difrax geen luiers in het assortiment heeft, hebben ze wel bijtringen, knuffels, bordjes, lepeltjes en heel veel andere nuttige en leuke producten.

Lees ook:

Wat geef jij kersverse ouders meestal als cadeau?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Wat een prachtig cadeaupakket zou dit zijn voor mijn zwangere dochter die in het najaar haar 2e kindje verwacht. Ik probeer altijd een cadeau te bedenken dat past bij degene die het cadeau krijgt. Meestal een duurzaam cadeau, een mooi (invul) boek en als er al kinderen waren in het gezin een cadeautje voor hen. Kleertjes geef ik nooit omdat ik dat zo persoonlijk vind.

  • .. boekjes met ‘geluid’ enzo.
    … bij eerstgeborenen Pluk van de Petteflet.
    …soms een zelf geknutseld wiegje met 10 kleine cadeautjes. Gelabeld met dag 1 t/m dag 10. Vroeger waren er 10 kraamdagen. Elke dag een pakje uitpakken.
    Daarin een zelf gebreid (katoenen) truitje, een rompertje en 8 andere leuke/practische cadeautjes.

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics