Selecteer een pagina

Door je lege inktcartridges bij ons in te leveren, draag je actief bij aan een milieuvriendelijke aanpak. De ingezamelde inktcartridges worden gerecycled en komen terug als remanufactured, CO2-neutrale cartridges onder het inktmerk RecycleClub. Op deze manier verlengen ze de levensduur van de cartridges, waardoor de productie van nieuwe inktcartridges wordt verminderd, wat op zijn beurt CO2-uitstoot bespaart. Daarnaast beperken ze het aantal transporten door gebruik te maken van centrale distributiecentra. Ze zetten ons ook in voor zuinig watergebruik bij het reinigen van de ingezamelde cartridges. Samen maken we een verschil voor het milieu.

Hoe krijg je geld voor je lege inktcartridges?

Door jouw gebruikte HP-, Canon- en huismerkcartridges in te leveren bij Recycleclub, ontvang jij een vergoeding. Je hebt de mogelijkheid om deze vergoeding naar jezelf te laten uitbetalen of je kunt ervoor kiezen om het direct te doneren aan goede doelen die zich inzetten voor mens, dier, milieu en maatschappij.

Voor een compleet overzicht en de waarde van de lege inktcartridges kun je hier terecht.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Heb jij nog lege cartridges liggen?

Foto: RecycleClub

Geverifieerd door ExactMetrics