Gratis geld verdienen
Thuisleven.com > Werk > Gratis geld verdienen

Gratis geld verdienen

Gratis geld verdienenWie wilt nou niet wat extra geld verdienen en dat het liefst vanaf een luie stoel? Ik ging me er eens verdiepen en kwam de volgende websites tegen waar je punten/geld voor krijgt en dit bij een bepaald bedrag uit kunt laten betalen op je eigen rekening. Dat is pas eens een mooi zakcentje extra verdienen! Toegegeven het gaat niet zo heel snel maar elke euro die je zo bij kunt verdienen is er weer één!

Euroclix 

Je verdient bij Euroclix o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert van kortingen iedere keer als je online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek. Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van 150 Clix (€ 1,95)!

Panelclix

Panelclix is inderdeel van Euroclix wat betreft enquetes en onderzoeken. Zo kom je sneller tot een uitbetaling op je rekening.

Panelwizard 

Verdien geld door het invullen van korte enquetes. Bij elke vraag die je beantwoord ontvang je €0,10.
Uitbetaling gebeurd automatisch eens per kwartaal / halfjaar.

Spaarbron 

Je krijgt er geld voor allerlei leuke dingen zoals het lezen van reclame e-mailtjes (geen spam) en het meedoen aan online enquetes. Je hoeft niet bang te zijn voor spam of telefoontjes want dat doen ze niet. Afijn, wil je je aanmelden, dan kan dat hier. En als je het niet leuk vindt kan je je natuurlijk ook zo weer uitschrijven. Dat gaat net zo makkelijk als lid worden!

Ipay

Schrijf je in en ontvang direct 1,25 iCoins welkomstbonus.

Doublepoints

Verdien Doublepoints met het lezen van e-mails, het invullen van enquêtes en het meedoen aan allerlei acties waarin jij geïnteresseerd bent. Ook biedt Doublepoints je de mogelijkheid punten te verdienen met het shoppen bij je vertrouwde webwinkels.

Jiggy 

Als lid van Jiggy kun je op een aantal leuke manieren punten (Jiggies) sparen. Als je voldoende Jiggies hebt gespaard dan kun je deze laten omzetten in geld en laten uitbetalen op je rekening. Wil je ook lid worden van Jiggy en Jiggies sparen, online winkelen en spelletjes spelen maak dan nu snel een gratis account aan. Je krijgt direct 1500 gratis Jiggies.

Qassa.nl

Bij Qassa verdien je loyaliteitspunten in de vorm van Qoins. Iedere dag ontvang je emails waarvoor je Qoins ontvangt. Als je aan de campagne meedoet kan je vaak extra Qoins verdienen. Je kan ook meedoen aan marktonderzoeken, bingo en op vele andere manieren. Uitbetaling vanaf 1.000.000 Qoins = 10 euro, doneren aan een goed doel of een kortingscode vanaf 10 euro. Verdien met je registratie 100.000 Qoins en vul je profiel aan voor meer Qoins;

Cashbackkorting.nl

Met een welkomstbonus van 7,50 CashCoins. Verdien geld met het lezen van email, bestellen bij een webshop, meedoen aan spelletjes of prijsvragen, schrijven van een testimonial, het delen van aanbiedingen op Twitter of Facebook en meer. Vraag een uitbetaling in euro’s aan vanaf 25 euro of een cadeaucard vanaf 10 euro;

Cash4Ladies.nl

Spaarprogramma alleen voor vrouwen. Verdien geld met het aanvragen van een gratis proefsample, het lezen van email, inschrijven op een nieuwsbrief, aanvragen van offertes, plaatsen van een bestelling en meedoen aan Prijsvragen & Enquetes op de website. Uitbetaling vanaf 10 euro;

Betaaldemails.nl

Met een aanmeldbonus van 1 euro en uitbetalen vanaf 12,50 euro. Geld verdienen met het lezen van e-mails. Geld verdienen met het invullen van enquetes. Geld verdienen met het aanbrengen van vrienden en familie! Geld verdienen met het bezoeken van websites. Geld verdienen met het meedoen aan leuke acties!

Goudmails.nl

Direct 1 euro bonus bij aanmelding! Na aanmelding ontvang je van ons betaalde emails. Door het klikken op deze links in deze email ontvang je een kleine vergoeding. De adverteerder geeft ons een commissie als jij zijn website bezoekt. Wij geven een deel van deze opbrengst weer aan onze leden. Zo profiteren dus alle partijen ! Door actief mee te doen aan leuke acties kun je in een redelijke termijn het uitbetalingsminimum van 10 euro halen !

Geldrace.nl

Met een aanmeldbonus van 1,25 euro en een uitbetaling of donatie vanaf 12,50 euro. Je kunt met dit programma geld verdienen met het lezen van e-mails, het klikken op banners, het meedoen aan leuke wedstrijden en het aanbrengen van nieuwe leden, simpel toch?

Doe jij al mee met gratis geld verdienen vanuit huis?

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

3 reacties

  • Shopkorting.nl is er ook nog.
    Kopen via deze site bij de gewone online winkels en korting krijgen.
    Bij elke 10 euro kun je het laten uitbetalen.
    Dan is Europanel.nl er ook nog: Online mee doen met onderzoeken en punten en loten winnen. Uitbetalen in bonnen, o.a. VVV bonnen , bol.com tegoedbon enz.

  • Ik ben lid van Qassa en het loont echt de moeite hoor. Heb al eens 30,- laten uitbetalen, precies voor carnaval 😉