Thuisleven.com
Geld sparen.
Thuisleven.com > Geldzaken > Geld verdienen vanuit huis met kliks en enquetes.

Geld verdienen vanuit huis met kliks en enquetes.

Wie wilt nou niet wat extra geld verdienen en dat het liefst vanaf een luie stoel? Ik ging me er eens verdiepen en kwam de volgende websites tegen waar je punten/geld voor krijgt en dit bij een bepaald bedrag uit kunt laten betalen op je eigen rekening. Dat is pas eens een mooi zakcentje extra verdienen! Toegegeven het gaat niet zo heel snel maar elke euro die je zo bij kunt verdienen is er weer één!

Euroclix & Panelclix.

Je verdient bij Euroclix o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert van kortingen iedere keer als je online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek. Het lidmaatschap is gratis. Sterker nog, jij ontvangt zelf ook direct de aanmeldbonus van 150 Clix (€ 1,95)! Panelclix is onderdeel van Euroclix. Met Panelclix kun je enquetes invullen en extra geld verdienen. Zo gaat het sparen nog sneller. 

THX.

Doe mee met ons media en consumenten onderzoek en verzamel waardevolle THX punten. De verzamelde punten kunnen worden ingewisseld voor cadeaukaarten en we verloten verschillende andere mooie prijzen onder actieve deelnemers! Ook kun je je punten weggeven in de THX Giving box, van waaruit wij verschillende goede doelen steunen. Door mee te doen help je merken en bedrijven om hun producten en diensten beter af te stemmen op de consument. Download de THX app (werkt alleen op mobiel) en start gelijk met het verzamelen van punten!

Panelwizard.

Verdien geld door het invullen van korte enquetes. Bij elke vraag die je beantwoord ontvang je €0,10. Uitbetaling volgt automatisch eens per kwartaal / halfjaar.

Ippies.

Ondertussen zijn er ruim 2000 winkels aangesloten bij Ippies. Ippies geeft ontvangen commissies terug aan de consument in de vorm van Ippies. Je gaat via Ippies.nl naar een aangesloten webwinkel. Zodra je een aankoop hebt gedaan worden je Ippies op je persoonlijke account bijgeschreven.

Eén Ippie is € 0,01 waard. Het verschilt per webwinkel hoeveel Ippies je per bestede euro of per bestelling krijgt. Die gespaarde Ippies kan je inwisselen voor cadeaus, cadeaukaarten, tickets of je schenkt het aan een goed doel.

Doublepoints.

Verdien Doublepoints met het lezen van e-mails, het invullen van enquêtes en het meedoen aan allerlei acties waarin jij geïnteresseerd bent. Ook biedt Doublepoints je de mogelijkheid punten te verdienen met het shoppen bij je vertrouwde webwinkels.

Lees ook:

Verdien jij al geld vanuit huis? 

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics