Thuisleven.com
Gratis voor (aanstaande) Ouders en Baby’s

Gratis voor (aanstaande) Ouders en Baby’s

Hoera je bent in verwachting! Wij zetten alle gratis aan te vragen cadeautjes voor jou en je baby in 2022 op een rij. Heb je aanvullingen laat het dan gerust weten!

Nutricia

Meld je aan bij Nutricia en ontvang updates op maat en een gratis knuffeldoekje!

Gratis rompertje bij Zeeman

gratis romperWe hebben een gratis rompertje voor je als je net papa of mama bent geworden of als je dat binnenkort wordt. Goed gemaakt van biologisch katoen, met stretch. Dat vinden ze heerlijk zitten. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per e-mail een waardebon. Met deze waardebon kun je je eerste rompertje gratis ophalen in de winkel. Je kunt één keer meedoen aan deze actie. Kijk in je spambox als je je aanmelding niet ontvangt. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Kiekeboebox

babypakketDe kraamtijd is een hele bijzondere periode waarin je je heerlijk mag laten verwennen. Speciaal voor jonge ouders hebben wij daarom een cadeaupakket samengesteld, de Kiekeboebox! Een box t.w.v. 40 euro vol baby- en kraamproducten én waardebonnen voor gratis producten die je juist nu goed kunt gebruiken. Ontvang je de folder van PLUS en is je kindje maximaal 2 maanden oud? Vraag dan nu de gratis Kiekeboebox aan! Wij wensen u een heel fijne kraamtijd.

Hoogvliet babypakket

gratis Hoogvliet baby pakketZwanger?
Wat een bijzondere periode beleef je nu. Of het nu om een eerste, tweede of vijfde zwangerschap gaat er komt natuurlijk veel op je af. Bovendien is de ene zwangerschap, de ander niet. Hoogvliet legt (aanstaande) ouders graag in de watten met voordeel, nuttige informatie en aansprekend assortiment. Omdat we je niet willen spammen met onnuttige informatie ontvang je vanaf week 32 van de zwangerschap de acties in je mailbox.
Ontvang het Welkom op de Wereld pakket!
Is jullie kindje geboren? Gefeliciteerd! Geef de geboortedatum door en ontvang het Welkom op de Wereld pakket met wel € 30,00 aan gratis babyproducten, een lieve knuffel en meer babycadeaus.

De blije doos

De blije doosJij wordt mama, wat een feest! Daar horen cadeaus bij. Schrijf je in voor het GRATIS cadeaupakket van WIJ met onder meer de blije doos en het magazine WIJ. Ja, ik schrijf mij in voor het cadeaupakket van WIJ. Ik ontvang een uitnodiging om de blije doos op te halen. Daarnaast ontvang ik 4x per jaar het magazine WIJ voor zwangere vrouwen en jonge moeders. Iedere week ontvang ik per e-mail een update van mijn zwangerschap en maandelijks een leuke nieuwsbrief. Daarnaast krijg ik ook e-mails en post met aanbiedingen en acties afgestemd op mijn situatie. Als ik binnen zes weken na de geboorte de gegevens van mijn baby aan WIJ doorgeef, kan ik een gratis mutsje met voornaam bestellen en blijf ik het magazine WIJ ontvangen tot mijn kind één jaar oud is. Met mijn inschrijving heb ik ook toegang tot WIJ.nl en de community van WIJ.

WIJ verwerkt mijn gegevens om onze overeenkomst uit te kunnen voeren. Ik ontvang het cadeaupakket van WIJ gratis. Om dit mogelijk te maken heeft WIJ een gerechtvaardigd belang om persoonsgegevens te verwerken. De informatie met betrekking tot de uitgerekende datum, en de geboortegegevens van mijn kind(-eren) die ik later met WIJ deel, worden door de partners van WIJ gebruikt om mij op relevante momenten van informatie te voorzien.

Baby-Dump

Wanneer je het formulier op de Baby-Dump volledig invult, ontvang je een cadeaubon waarmee een super leuk cadeaupakket met allerlei leuke en handige spulletjes kunt afhalen in één van onze winkels**. Een pakket waar je ook echt iets aan hebt! Helemaal gratis en géén koopverplichting. Dus kom snel eens langs. Je bent van harte welkom en ze helpen je graag!

Gratis Simply Colors babymutsje

Geef uiterlijk 6 weken na de geboorte de geboortedatum van je kindje door en bestel daarna gratis een gepersonaliseerd mutsje van Simply Colors. Hoe leuk is dat?

Babypakket van Jan Linders

baby pakketOnlangs trotse ouders geworden? Van harte gefeliciteerd namens Jan Linders! Wij willen je graag een gratis babypakket aanbieden, vol met handige spullen voor jou en de baby. Vul binnen twee weken na de geboorte van jullie kindje onderstaand formulier in. Je ontvangt dan binnen drie weken een ansichtkaart thuis. Kom samen met deze kaart en het geboortekaartje het pakket ophalen in jouw Jan Linders supermarkt.

Boekstart

Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een speciale waardebon voor het BoekStartkoffertje. Ga met deze bon naar de Bibliotheek bij jou in de buurt, maak je baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje. Bezoek hierna de BoekStarthoek en bekijk welke leuke, nieuwe boekjes jij en je baby kunnen ontdekken!

Hero

Spaar bij Hero een gratis welkomstbox bij elkaar. Sparen gaat heel eenvoudig, nadat je je account hebt gemaakt krijg je 40 punten en de welkomstbox kost 25 punten. Met de overige punten kun je verder sparen voor leuke kortingen op de producten in de Hero spaarshop.

Lees ook:

Wat heb jij allemaal aangevraagd?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

12 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics