Thuisleven.com
Babygoodluck gelukshemdje

Babygoodluck gelukshemdje

Wel eens van een camicia della fortuna gehoord? Nee? Ik ook niet! De camicia della fortuna is een traditioneel Italiaans gelukshemdje dat sinds 2012 verkocht wordt in Nederland. Oorspronkelijk werden ze met de hand gemaakt. Meestal door la nonna of la zia, de grootmoeder of een tante van de baby. Bedoeld om meteen na de geboorte te dragen. En daarna een leven lang te bewaren. Nu ik zelf weer moeder ben geworden en we Italië fans zijn, vind ik het dan ook des te specialer om een Babygoodluck gelukshemdje in onvangst te mogen nemen voor Evi. In dit artikel lees je mijn bevindingen alsook meer over Babygoodluck. Lees dus snel verder.

Gelukshemdje

Een kindje geluk geven na de geboorte is het mooiste geschenk voor hem of haar. Het gelukshemdje is sereenwit van kleur en in één maat verkrijgbaar: 0-3 maanden (maat 50-62). Hierdoor is het draagbaar door zowel jongens als meisjes. Ideaal als je niet weet wat het gaat worden maar ook handig om meerdere hemdjes tegelijk te kopen als je weet dat er een babyboom gaande is in je omgeving. Want het gelukshemdje van Babygoodluck een bijzonder én perfect kraam- of zwangerschapscadeau.

Het Vergeten Kind profiteert mee

Als je een baby in jouw eigen omgeving geluk wenst met een Babygoodluck hemdje, dan help je daar ook Het Vergeten Kind mee. Want van elk hemdje dat we verkopen, gaat 1 euro naar deze stichting, die zich inzet voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek zoals verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en/of leven onder de armoedegrens. Graag schenken wij ook deze kinderen geluk!

Wat vinden wij ervan

Babygoodluck gelukshemdje

De gedachte dat je kindje een hemdje draagt dat de rest voor zijn of haar leven geluk brengt is natuurlijk een prachtige gedachte. Aangezien ons meisje te vroeg geboren is en ze aan de kleine kant was, hebben we het gelukshemdje pas aan kunnen doen bij thuiskomst. Eigenlijk vonden we dat niet eens zo heel erg. Het hemdje is makkelijk aan en uit te trekken. Omdat onze dochter wat moeite heeft met slapen in haar eigen bed (ze is veel geluiden gewent vanuit het ziekenhuis) draag ik het hemdje veel met mij mee en als ze naar bed gaat trek ik het aan over haar eigen kleertjes. Zo heeft ze mijn geur bij zich en kan ze makkelijker in slaap vallen.

Zodra het hemdje te klein is gaat het terug in het doosje en zal ze altijd in haar kledingkast wat babygeluk terug vinden. Wie weet kleed ze er zelfs ooit haar pop er mee aan die vervolgens bij haar in bed mag liggen.

Korting

Speciaal voor onze lezers mogen wij een korting van maar liefst €5,00 aanbieden. Wat moet je daarvoor doen? Eenvoudig… vul de code Thuisleven in het vakje voor codes en de korting wordt meteen verrekend. Deze code is geldig tot en met 30 juli 2022

Heb jij al eens gehoord van het Babygoodluck gelukshemdje?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Nog nooit van gehoord. Ik heb mijn kindjes na de geboorte luier truitjes aangetrokken. Die mijn zussen en broer ook nog hebben aangehad.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics