Thuisleven.com
Mijn eerste schooldag
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > School(spullen) > Gratis ‘Mijn eerste schooldag’ box van Top1Toys

Gratis ‘Mijn eerste schooldag’ box van Top1Toys

Gaat je kindje bijna voor het eerst naar de basisschool, vraag dan nu de gratis schoolbox van Top1Toys aan. Deze box is i.s.m. Koninklijke Jumbo, Hasbro, Hama, Mattel en nog veel meer bedrijven samengesteld.

Gratis ‘Mijn eerste schooldag’ box

Na de aanvraag van mijn schoolbox ontvang je een email met een unieke code (die is 6 weken geldig) en kan je samen met je kindje de gratis ‘Mijn eerste schooldag’ box bij een filiaal van Top1Toys ophalen. Bekijk alvast deze unboxing voor het geval je niet kunt wachten.
Nb. Top1Toys begrijpt heel goed dat jij in deze tijd later pas de Schoolbox wil/kan ophalen. Daarom zijn alle activeringscodes verlengd, zodat jij op een rustig moment naar de winkel kan. De herinneringsmails zal je blijven ontvangen, maar de codes blijven geldig!

Aanvragen en website

Je kan de box aanvragen als je naar groep 1 gaat of hier al in zit. Het aanvragen van de Schoolbox is mogelijk vanaf twee maanden voor de allereerste schooldag in groep 1. Op vertoon van een e-mail met een unieke code kan de Schoolbox opgehaald worden bij een uitgiftepunt. Bij het ophalen van de Schoolbox dienen de ouder én het kind aanwezig te zijn.

Lees ook:

Gaat jouw kindje al bijna naar de basisschool?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics