Thuisleven.com
Geld verdienen met affiliatielinken.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Werk > Hoe wij geld verdienen met affiliatielinken

Hoe wij geld verdienen met affiliatielinken

Wellicht ben je op deze pagina gekomen via de hashtag “affiliatie” in één van onze artikelen of omdat je nieuwsgierig bent hoe jij geld kunt verdienen door middel van affiliatielinken. In beide gevallen leggen we je graag uit waarom Thuisleven met affiliatielinken werkt. Zo weet jij waarom wij het leuk vinden als je in een artikel op een affiliatielink klikt of bij welke bedrijven jij je het beste aan kunt melden om ook wat extra’s te verdienen met je blog.

Wat zijn affiliatielinken?

Een vorm van internetmarketing is affiliatie marketing. In deze vorm van marketing belonen adverteerders hun partners (affiliates, zoals Thuisleven) voor de gegenereerde verkopen of leads die via de link zijn gegenereerd. Je kunt hierbij denken aan lidmaatschappen, abonnementen, maar ook een eenvoudige verwijzing naar bijvoorbeeld een website.

Waarom werken wij met affiliatielinken?

De vergoedingen uit affiliatielinken zijn meestal niet zo heel hoog, maar voor ons leuk om de site in de lucht te houden. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat wij heel wat uren stoppen in Thuisleven. Nou publiceren wij ook artikelen waar we een vergoeding voor krijgen, maar nog meer artikelen waar we onze vrije tijd voor opofferen zoals geld terug acties, spaaracties, winacties, etc. Al die artikelen zouden we niet kunnen schrijven zonder de financiële hulp van affiliatiemarketing. Wij zouden het dan ook heel fijn vinden als jij op de linkjes in het artikel klikt en bij de desbetreffende partner koopt om zo Thuisleven te steunen.

Onze favoriete affiliatiepartners:

Lees ook:

Hoe ben jij op Thuisleven terecht gekomen?

#affiliatie

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics