Geld verdienen met affiliatielinken.
Thuisleven.com > Geldzaken > Hoe wij geld verdienen met affiliatielinken.

Hoe wij geld verdienen met affiliatielinken.

Wellicht ben je op deze pagina gekomen via de hashtag “affiliatie” in één van onze artikelen of omdat je nieuwsgierig bent hoe jij geld kunt verdienen door middel van affiliatielinken. In beide gevallen leggen we je graag uit waarom Thuisleven met affiliatielinken werkt. Zo weet jij waarom wij het leuk vinden als je in een artikel op een affiliatielink klikt of bij welke bedrijven jij je het beste aan kunt melden om ook wat extra’s te verdienen met je blog.

Wat zijn affiliatielinken?

Een vorm van internetmarketing is affiliatie marketing. In deze vorm van marketing belonen adverteerders hun partners (affiliates, zoals Thuisleven) voor de gegenereerde verkopen of leads die via de link zijn gegenereerd. Je kunt hierbij denken aan lidmaatschappen, abonnementen, maar ook een eenvoudige verwijzing naar bijvoorbeeld een website.

Waarom werken wij met affiliatielinken?

De vergoedingen uit affiliatielinken zijn meestal niet zo heel hoog, maar voor ons leuk om de site in de lucht te houden. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat wij heel wat uren stoppen in Thuisleven. Nou publiceren wij ook artikelen waar we een vergoeding voor krijgen, maar nog meer artikelen waar we onze vrije tijd voor opofferen zoals geld terug acties, spaaracties, winacties, etc. Al die artikelen zouden we niet kunnen schrijven zonder de financiële hulp van affiliatiemarketing. Wij zouden het dan ook heel fijn vinden als jij op de linkjes in het artikel klikt en bij de desbetreffende partner koopt om zo Thuisleven te steunen.

Onze favoriete affiliatiepartners:

Met welke bedrijven werken wij samen?

Linkpizza.

Linkpizza is een bedrijf waar wij al langere tijd op een prettige manier mee samenwerken. Niet alleen hebben ze een prettig affiliatiesysteem waarbij linken automatisch op Thuisleven veranderen naar affiliatielinken (je kunt ze ook uitzetten indien een opdrachtgever dat wilt). Naast het stukje affiliatie hebben ze ook een ruim aanbod aan campagnes waar je aan deelt kunt nemen. Om deel te kunnen nemen aan een campagne moet het kanaal goedgekeurd worden. Zo kun je meedoen met een blogsite, Facebook, Instagram, TikTik, Youtube, etc. De keuze is dus echt reuze bij ze en zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

All The Way Up.

Bij All The Way Up maken wij gebruik van ons opgebouwde netwerkt. De opdrachtgevers die Thuisleven vinden om mee samen te werken wijzen we op het feit dat ze bij All The Way Up nieuwe adverteerders zoeken. We krijgen dan een vergoeding voor alle nieuwe klanten die we daar aanbrengen.

Lees ook:

Hoe ben jij op Thuisleven terecht gekomen?

#affiliatie

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

2 reacties