Thuisleven.com > Over ons

Over ons

Thuisleven is een webblog dat zich richt op ons leven in-en-om huis. Je kunt hier dan ook alles vinden over lifestyle, vakanties, dagjes uit, lifehacks en alle andere dagelijkse beslommeringen. Met het grote aantal kinderen binnen de groep wijden we ook hier met grote regelmaat aandacht aan. Kortom Thuisleven is een veelzijdig blog dat zich blijft vernieuwen!

Wie zit er achter Thuisleven?

Thuisleven is in juli 2015 opgericht door Linda en Miranda. Wij kennen elkaar al ruim 12,5 jaar en door onze partners, kinderen, interesses en dagelijkse bezigheden is het contact zelfs zo intens dat we de meeste ins en outs van elkaar wel kennen. Deze krachten hebben we samen gebundeld.

Per 17 april 2018 is Thuisleven v.o.f. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel 71443878.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

gastbloggerthuisleven

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Marion Poeste

12 reacties