Selecteer een pagina

“Hoe maak ik een eetbare tuin?” voegt zich trots bij de gerenommeerde serie “Hoe help ik de dieren in mijn tuin”. Dit boek ontrafelt een uitgebreid spectrum aan vragen die opkomen bij het eigenhandig kweken van groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen. En het beste nieuws? We hebben een winactie waarbij we drie exemplaren van dit boek weggeven! Lees verder om te ontdekken hoe je kans maakt op jouw exemplaar en om je tuinavontuur te laten bloeien!

Hoe maak ik een eetbare tuin?

Van het opstarten van je tuin tot het selecteren van geschikte planten, en zelfs hoe je het hele jaar door kunt oogsten. Dit boek, ‘Hoe maak ik een eetbare tuin?‘, behandelt alles: starten, planten kiezen en jaar-rond oogsten. Leer hoe je jam kunt maken van je eigen oogst en hoe je om kunt gaan met droogte in je tuin. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het milieuaspect van (moes)tuinieren, met tips over hoe je milieuvriendelijk kunt tuinieren met een kleine ecologische voetafdruk, zonder plastic en met natuurlijke methoden om je gewassen te beschermen.

Dit boek is gestructureerd in een duidelijk vraag- en antwoordformat. Hierdoor is het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht of je een grote tuin, een volkstuin of alleen een balkon hebt. Het is een onmisbare bron van kennis en inspiratie voor zowel beginnende als meer ervaren tuiniers die hun groene vingers willen laten groeien.

Win

Thuisleven mag 3 boeken van ‘Hoe maak ik een eetbare tuin?’ verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is ook heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en ook onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 28-4-2024.

Lees ook:

Welke groenten eet jij graag uit eigen tuin?

Geverifieerd door ExactMetrics