Thuisleven.com
Spelregels winacties op Thuisleven.com.
Thuisleven.com > Spelregels winacties.

Spelregels winacties.

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk winacties op te zetten. Om de winacties zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal spelregels opgesteld. Deze zijn hieronder te lezen.

Spelregels.

Met enige regelmaat wordt er op woensdag een W.O.W. blog gepubliceerd waarin wij de winnaars van de afgelopen winacties bekend maken. Je hebt dan één week de tijd om je prijs te claimen. Gebeurt dit niet tijdig, dan wordt de prijs aan een andere gegadigde verloot.
Doe je mee aan een winactie dan ga je er automatisch mee akkoord dat wij je naam (kunnen) gebruiken in een W.O.W. blog. Heb je hier bezwaar tegen, gebruik dan een goede alias die je zelf herkent.

De prijs dient geclaimd te worden met hetzelfde e-mail adres waarmee is deelgenomen, dit om valsspelen zoveel mogelijk te voorkomen.
Tijdens vakantieperioden kan het voorkomen dat het langer duurt voordat wij de gegevens doorgeven aan het bedrijf die de prijs verstuurd. Immers ook wij hebben vakantie en verwachten hier dan ook je begrip voor.

Sponsoren.

De bedrijven waar wij mee samenwerken zijn tot op heden hun afspraken na gekomen. Toch kan het eens voorkomen dat er onderweg iets fout gaat. Tevens doen wij met regelmaat een samenwerking met nieuwe bedrijven. Ook hier kan wel eens iets niet helemaal gaan zoals is afgesproken. Thuisleven v.o.f. is niet verantwoordelijk voor de verzending of het vermist raken van poststukken.

Lees ook:

En voor nog meer leuke prijzen kun je bij Tuin-en Buitenleven terecht.

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics