Thuisleven.com
Meisje met blond haar en roze jurk ruikt aan de appelbloesem.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Baby en kinderkleding > De nieuwste zomercollectie van Louder!

De nieuwste zomercollectie van Louder!

Kleurrijke kleren, goede kwaliteit en fantastische prijzen onderscheiden Louder! zich van andere merken. Hoewel Thuisleven al eens eerder de zomercollectie van Louder! in het zonnetje heeft gezet, kende ik dit merk nog niet persoonlijk. Dat blijkt niet geheel onterecht, Louder! is namelijk niet zomaar in de winkels te vinden. Het is een exclusief merk dat verkocht wordt via de webshop: Mini & More.

Louder!

Bij het bekijken van het merk Louder! in de webshop valt het mij gelijk op dat er goed te mixen en matchen is. Ik vind dat een absoluut groot pluspunt, aangezien ik, zeker online, niet altijd even goed de kleuren kan inschatten. Vooral bij kleuren zoals roze, oranje, rood of paars kan de outfit echt ontzettend misgaan als de legging net niet de juiste kleur heeft.

De keuze in het merk is enorm! Roze, oranje, geel, blauw en paars zijn de dominante kleuren. Voor ons is dat perfect, want Evi is dol op roze. Als ik Evi vraag welke jurk ze het mooiste vindt, wijst ze zonder aarzelen naar de jurk met het zeepaardje. Deze belandt dan ook als eerste in mijn winkelmandje, samen met de korte en lange roze legging.

Ook de gele jurk met zeester vindt ze prachtig. Zelf kies ik nog een zwarte legging (altijd handig), een oranje T-shirt voor Koningsdag en een oranje/paarse jurk uit.

roze jurk met zeepaardje en bijpassende korte en lange legging.

Wat vinden we ervan?

De kleuren zijn goed verpakt tijdens het transport en komen mooi aan. Ze zien er net zo prachtig uit als in de webshop. Als ik kijk naar comfort en functionaliteit, kan ik ook alleen maar enthousiast zijn. Onze dochter is net zindelijk geworden en soms moeten we snel rennen om op tijd bij het toilet te zijn. De kleren moeten dus gemakkelijk naar beneden of omhoog kunnen, zonder gedoe. Hoewel de jurkjes uit meerdere lagen bestaan, kun je alles mooi in één keer vastgrijpen als je de onderste laag vastpakt (pluspunt). De leggings zitten mooi om haar lijfje, maar niet zo strak dat ze moeilijk omlaag kunnen.

Een ander aspect dat ik zelf belangrijk vind, zijn de wasinstructies. Met 5 kinderen in huis ligt er immers genoeg was en heb ik geen zin om alles apart op de handwas te moeten wassen. Hoewel de labels aangeven dat de kleding het beste op een handwas van 30 graden zonder droger gewassen kan worden, kan ik uit ervaring vertellen dat een kort wasprogramma (handwas, wolwas, fijne was en zelfs het snelwasprogramma op max 30 graden) met meerdere kleren van dezelfde kleur, de kleren er weer schoon en fris uit laten komen zonder nadelige effecten.

Ik denk dan ook dat we deze zomer een mooie, kleurrijke tijd tegemoet gaan met de kleding van Louder!

Oranje t-shirt, gekleurde jurk met zwarte legging en een geel jurkje met zeester print aan voorkant.

Mini & More

De webshop Mini & More biedt een uitgebreid assortiment aan kinderkleding, variërend van maat 68 tot en met maat M. Zowel jongens- als meisjeskleding zijn te vinden in de webshop, en met gemak tel ik al meer dan 20 merken. Je kunt eenvoudig zoeken op categorie, maat, geslacht, merk en seizoen. Bestellingen worden gratis verzonden binnen 48 uur vanaf een orderbedrag van 75 euro. Voor bestellingen onder dit bedrag wordt een kleine vergoeding gevraagd. Met Mini & More heb je alles wat je nodig hebt voor de garderobe van je kinderen, en dat alles binnen handbereik met slechts een paar klikken.

Lees ook:

Welke kleuren spreken jou het meest aan?

#spon

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics