Thuisleven.com
Ninie kinderkleding voor meisjes
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Tiener > Ninie kinderkleding voor meisjes

Ninie kinderkleding voor meisjes

Ninie wordt niet alleen ontworpen maar ook grotendeels geproduceerd in Nederland. Dat maakt het een oer-Hollands product en dat is ook nog eens veel beter voor het milieu. Ninie is niet alleen online verkrijgbaar, maar ook op afspraak in de showroom te Heiloo. Dat is voor de consumenten die de kinderkleding voor meisjes graag in handen hebben. Het aanbod om een review te schrijven over Ninie’s kinderkleding voor meisjes klinkt deze moeder van drie dochtertjes als muziek in de oren.

Jurkenmeisje

Onze middelste dochter draagt alleen maar jurken, dus aan haar de eer. Ik roep haar erbij en daar komt ze al aan huppelen. Op mijn laptop is de site op meisjeskleding/ jurken al geopend en straalt de nieuwe zomercollectie ons al tegemoet. Wij leven in het nu, dus ik vink eerst de ‘jurken met lange mouwen’ aan. Haar keuze is snel gemaakt en ze wijst het aan. Het wordt de fuchsia roze jurk met gouden paarden. Daags later vinden wij in onze brievenbus een vrolijk gekleurde waterdichte zak. Daarin vinden we niet alleen het jurkje maar ook een kleurplaat en een flyer met kortingscode. Op de knutsel- en kleurpagina zijn meer vrolijke kleurplaten en leuke ansichtkaarten te vinden. Dit geeft de kenmerkende vrolijkheid en betrokkenheid van Ninie bij kinderen, haar klanten, goed aan.

De keuze

We pakken het jurkje uit en ze trekt het direct aan. Het zit als gegoten, de jurk valt precies op maat. Toch zal ze er niet snel uitgroeien, er is in de lengte van de jurk genoeg ruimte over. Normaal gesproken heeft dochterlief snel last van kleding, denk aan irriterende naden of te lange mouwen. Dan trekt ze de kleding gewoon niet meer aan. Dat is anders met deze jurk. De tricots stof voelt heel soepel aan en door de sweatstof mouwen zitten die ook erg comfortabel. De jurk blijft zelfs aan tijdens het bakken van de appeltaart en ze denkt er aan om haar handen niet aan haar jurk af te vegen tijdens het ‘werken’. Een goed teken. ’s Middags zoekt ze er ook nog leuke oorbellen en een mooie ketting bij.

Meisjesmaillots

Met een effen gekleurde rug en een drukkere voorkant, is de kinderkleding voor meisjes goed te combineren. Er zitten zoveel kleuren in de print, kleuren die naar voren te halen zijn of juist voor een rustigere combinatie zorgen. Om het helemaal makkelijk te maken heeft Ninie kinderkleding voor meisjes ook een site speciaal voor maillots. Ook heeft Ninie alvast wat kleuren bij het jurkje gezocht als suggestie: Dit jurkje is leuk te combineren met de grijze melée, witte verticale streep of felroze maillot van Ewers.

Lees ook:

Welke kleur maillot zou jij bij dit jurkje uitkiezen?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics