Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Tiener > Review: Ninie- Meisjesmaillots.nl

Review: Ninie- Meisjesmaillots.nl

Dochterlief heeft al veel complimentjes ontvangen over haar Ninie jurk. Ik wil graag nog wat delen over onze zoektocht naar een bijpassende meisjesmaillots.

Ninie- Meisjesmaillots.nl

Zoals reeds beschreven gaf Ninie online zelf de volgende tips: Het jurkje is leuk te combineren met de grijze melée, witte verticale streep of felroze maillot van Ewers. Dochterlief ging direct voor felroze, maar dat zag ik als moeder van drie dochters niet meer zitten. Eigenwijs als ik ben, neem ik zelf wel een kijkje op Meisjesmaillots.nl, het beenmode segment van Ninie kinderkleding. Daar staan meer dan 80 items, maar wederom is er net als bij de kinderkleding voor meisjes makkelijk te filteren. Ik selecteer maat 122/128 en er blijven er 16 over. Ik kijk eens goed naar het Golden Horses jurkje en zie een blauw, paarsige kleur. Misschien is het juist wel leuk deze kleur op te halen? Maar welke kleur zou de juiste zijn? Ik besluit een brutale vraag onder een facebookbericht te plaatsen en krijg binnen een uur het antwoord: Ninie kinderkleding: “ik heb echt 10 minuutjes geleden nieuwe kleuren maillots online gezet. Je kunt de lichtblauwe of de denim blauwe bestellen die passen er goed bijDat noem ik pas service!

Onze ervaring

Toch besluit dochterlief, bij nader inzien, te gaan voor de lichtgrijze maillot, lijkt wel zilver en ik moet zeggen dat heeft ze goed gekozen. De paarden lijken meer te glimmen en de gouden achtergrond maakt het wel bijna een 3d print. De maillots zit comfortabel om haar middel, is gemakkelijk aan te trekken en dat is ook wat waard. De benen zijn goed op lengte, er is wat ruimte over. Dit geldt ook voor de voeten, maar wanneer ze haar tenen en hak goed in het sok-gedeelte van de maillot doet, is die lengte zonder kreukels opgelost.

Ninie- Meisjesmaillots.nl

Ninie geeft het wasvoorschrift de maillots binnenste buiten te wassen op max. 30 graden en niet in de droger te doen. Zo blijft de kleur en de kwaliteit gewaarborgd.

Lees ook:

Draag jij maillots?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics