Thuisleven.com
Nooit meer koude voeten met Falke
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Baby en kinderkleding > Nooit meer koude voeten met Falke

Nooit meer koude voeten met Falke

Ach, wat sneu. Onze dochtertjes hebben ook iets van mij gekregen, ze hebben altijd koude handen en voeten. Jaren geleden kreeg ik van een vriendin een kledingpakket doorgeschoven voor onze oudste dochter. Haar enige dochter was eruit gegroeid. Er zaten dikke antraciet slofsokken in met anti-slip profiel. “Nou Lin, als ik je één tip mag geven, deze slofsokken zijn geweldig”. Uiteindelijk hebben onze twee oudste dezelfde sokken nog gedragen. In een speciaalzaak voor ondergoed & beenmode zag ik een stelling met huissokken van dit merk Falke te koop. Sindsdien dragen drie dochtertjes Falke catpads in de koudere maanden. De kindermaten bestrijken zo’n twee á drie schoenmaten, niet ieder jaar hoeven we nieuwe te kopen. Al lokken al die vrolijke kleurtjes daartoe wel uit.

Catspads van Falke

Deze katoenen badstofkousen zitten in de kleinste én de grootste maat perfect, ze sluiten aan met of zonder gewone sok eronder. Door het silicone profiel geven ze grip aan de voet op gladde vloeren en zijn de kousen slijtvast. Door de scheerwollen binnenzijde zitten de Catspads behaaglijk en krijgen de voeten thuis de kans om helemaal af te wikkelen tijdens het lopen (lees: rennen) door de gang. En in tegenstelling tot pantoffels zijn ze te wassen op dertig graden en blijft toch de anti-slip in tact. Op onderstaande foto is te zien dat de grip ook aan de zijdes zit, zonder dat de zool onder de voeten glijdt.

Verkrijgbaarheid

De Falke Catspads Stopper sokken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren vanaf maat 23-26 t/m maat 35-38. Ze kosten 12 euro per paar. Sommige kleuren lopen door in de volwassen maten en dat vind ik helemaal niet erg.
Onze jongste dochter kreeg de Falke Colour Block Stopper sokken, die zijn korter en hebben een verdikte hiel. Een soort sneaker model. Die zakken dus niet af en zijn gemakkelijk door de kleintjes zelf aan te trekken. Ook deze sokken zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Niet alle modellen lopen door de volwassen maat in. Ze kosten 12 euro per paar.
Naast huissokken produceert Falke ook gewone sokken, panty’s, maillots, beenwarmers en sportsokken voor jong & oud. Ze beperken zich niet tot beenmode ook voor fashion en sportkleding ben je bij Falke aan het juiste adres. Wist je dat dit bedrijf al sinds 1895 bestaat?

Nooit meer koude voeten met Falke

Lees ook:

Heb jij vaak koude voeten?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics