Thuisleven.com
Falke cosyshoe pantoffels maar dan anders
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Schoenen > Falke cosyshoe pantoffels maar dan anders

Falke cosyshoe pantoffels maar dan anders

HemdvoorHem staat bekend om de verkoop van overhemden. Vooral strijkvrije overhemden voeren de overtoom. Daarnaast vindt je bij het bedrijf (waar we al vaker reviews voor geschreven hebben) een nog steeds groeiende collectie met andere kledingstukken voor hem. Hierbij kun je denken aan t-shirts, boxershorts, stropdassen, strikken en sokken. En als er sokken verkocht worden mogen pantoffels uiteraard niet ontbreken. Zeker niet de Falke cosyshoe pantoffels.

Falke cosyshoe pantoffels

Falke heeft met zijn ruim 100-jarige bestaan de nodige expertise als het aankomt op kleding, high-tec sportswear (voor wandelen, rennen, trekking, skiën, golf, tennis en voetbal), kousen, panties en sokken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het merk ook heerlijke heerlijke huissokken voor de man op de markt heeft gebracht.

De Falke cosyshoe pantoffels van HemdvoorHem zijn ideaal als je niet zo van stugge pantoffels houdt. Eigenlijk kun je ze het beste omschrijven als zachte en warme huissokken voor de mannen onder ons. De sok zelf is gemaakt van extra fijn merino wol in combinatie met een klein beetje polyester voor extra stevigheid en vormvastheid. Een combinatie waarvan je jarenlang plezier hebt.

Onze ervaring

Falke cosyshoe pantoffels

Mijn tienerzoon heeft graag iets extra’s aan zijn voeten behalve dan zijn sokken. Op onze leren bank willen wij echter geen pantoffels hebben met stugge zolen. En laat hem nou net in de leeftijd zitten dat elke vorm van inspanning een beweging te veel is. De huissokken die eigenlijk als pantoffels gelden zijn dan ook extra fijn. Deze hebben geen stugge zolen die onze bank kapot kan maken, maar hebben wel de warmte die hij graag zoekt voor zijn voeten.

Dankzij de vilten zool met noppen glijdt hij niet uit en dat is natuurlijk wel zo prettig. Qua uiterlijk vind ik de huissloffen lekker stoer staan met hun donker antraciet en licht grijze uitstraling.

Echter het meest fijne van de sloffen is natuurlijk de kwaliteit. Ze zitten namelijk als gegoten en omdat ze niet, zoals een pantoffel of slipper, voorgevormd zijn loopt hij ook niet naast de pantoffel waardoor deze extra snel slijt.

Draag jij wel eens pantoffels of een paar extra sokken?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics