Selecteer een pagina

FALKE is geen vreemde in huis. Dagelijks lopen wij op de comfortabele huissokken van FALKE. Dit keer werd ik als echte meisjes mama benaderd of onze drie dochtertjes wel eens een panty dragen? En hoe ik tegenover ’twinning’ sta?

Feestdagenkleding

Eenheid brengt rust en straalt klasse uit. Toch heb ik niet eerder dezelfde outfit als onze dochters gedragen. Als ik een jurk draag dan volgen zij wel mijn voorbeeld. De kleding die wij dragen met de Feestdagen is verder het hele jaar door te dragen. Niet per se doordeweeks maar wel bij verjaardagen of in een weekend. Toen ze kleiner waren kocht ik tule rokjes in verschillende maten en kleuren. Die waren makkelijk te combineren met een bolero of een feestelijke longsleeve met glitterprint. Nu ze groter zijn hebben de twee oudsten kleedgeld en kopen ze een outfit naar eigen smaak. Ik weet nog goed dat de middelste een zwart glitterjurkje kocht voor Oud & Nieuw van haar eerste kleedgeld, dat ze zo mooi vond dat ze die dagelijks naar school droeg. En wat kreeg ze een complimenten!

Matching panty’s met stip van FALKE

De FALKE panty’s voor kinderen met dot zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren: zwart, marineblauw, wit en transparant. Ze zien er romantisch uit en blinken uit in pasvorm en comfort. De meisjes mochten de panty’s dragen om een foto voor jullie te kunnen maken en wilden het vervolgens niet meer uit. Dat had nog wat voeten in aarde, want bijna al onze kleding is ingepakt voor de verhuizing. De panty is stevig en kan wat speelgeweld verdragen. Het is erg prettig dat het broekje en de tenen extra verstevigd zijn. De maten lopen van 110/116 (jongste) tot en met 152/164. De panty’s vallen goed op maat. Ze lubberen of trekken niet. De voeten passen ook goed. Kortom een schot in de roos.

FALKE Dames Panty Dot 15 den

En dan mijn bijpassende panty. Ook de FALKE dames panty met stip is in vier kleuren verkrijgbaar: zwart, marine, platinum en een bronskleur. Niet eerder heb ik een panty gevonden die zo goed op maat valt. Meestal koop ik maat 48/50 panty dat terwijl ik broekmaat 44 heb. Deze 15 denier panty zit in eenmaal perfect. Mijn kruis trekt niet en de panty sluit mijn been niet af. Achterop de verpakking zijn de maten uitgeschreven en inderdaad maat L hoort bij broekmaat 44/46. De bovenrand van de panty voel ik bijna niet om mijn buik zitten en dat is een prettig vooruitzicht met het Kerstmaal in mijn achterhoofd. Het matchen met de meiden is ons goed bevallen en smaakt zeker naar meer. En nooit meer koude voeten met Falke!

Lees ook:

Heb jij je outfit voor de Feestdagen al compleet?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we review exemplaren ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics