Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Vrouw > Lingerie voor grote maten

Lingerie voor grote maten

Het is lang geleden, maar ik weet het nog goed. Ik ging samen met mijn moeder mijn eerste bh kopen. Erfelijk belast met een grote voorgevel was ik al jong toe aan een bustehouder. Er was toen nog niet veel keuze in grote maten, helemaal geen lingerie voor een jonge meid. Dolgelukkig was ik met mijn spierwitte bh. Door het vele wassen werd deze al snel wat grauw….

Degelijke ondermode

Al jong kreeg ik mee dat ik goede bh’s moest dragen voor een optimale steun. Niet alleen ter voorkoming van rugklachten, maar ook omdat deze gewoonweg mooier zitten onder je kleding. Ik liet mij altijd adviseren door de verkoopster en de juiste maat werd gemeten. Met grote regelmaat kwamen we uit bij een schap vol lijfkleurige ondermode. een horror beeld voor deze jonge meid die van kleur hield. Ik herinner me nog goed een grote sample sale in een fabriekshal vol met ondermode. De rekken hingen op maat, rijen vol en in mijn maat was er gewoon geen keuze dan wit of zwart. Mijn vriendinnen liepen met tassen vol de deur uit.

Lingerie voor grote maten

Gelukkig is gaandeweg het aanbod in grote maten lingerie met mij meegegroeid. Er werden zelfs lingeriewinkels voor vrouwen met een grote maat geopend. Nu kon ik toch iets eenvoudiger lingerie met leuke bandjes vinden om te dragen onder mijn top met spaghettibandjes. En kon ik weliswaar goed slagen voor lingerie onder mijn bruidsjurk. Toch is dat huiverige gevoel gebleven. Ik zag laatst een jonge vrouw lopen met een mooi rugpand van kant in het zicht. “Dat wil ik ook voor onder mijn nieuwe jurk”, dacht ik. En onmiddellijk bekruipt mij het gevoel dat het toch niet in mijn maat verkrijgbaar zal zijn.

Dutch Designers Outlet®

Dan wordt Thuisleven benaderd door Dutch Designers Outlet® voor een review. Ik open de site en kan eenvoudigweg mijn maat invoeren. Er gaat een wereld voor mij open. Enorm veel keuze in lingerie en zelfs badmode voor grote maten. En wat schetst mijn verbazing… ook lingerie met een rugpand van kant. Mijn keuze is snel gemaakt en de bestelling geplaatst. Vanaf dat moment word ik per email goed op de hoogte gehouden. En daags later ontvang ik binnen het aangegeven tijdvak mijn bestelling aan huis. De maattabel klopt want het past en voor het vervolg heb ik mijn adresje voor lingerie gevonden.

Lees ook:

*voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar ontvangen*

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics