Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Baby en kinderkleding > Dankzij Sock Ons blijven sokken beter zitten

Dankzij Sock Ons blijven sokken beter zitten

Sock Ons zijn een soort open sokjes die je om de sokken van je kleintje aantrekt. Door het open ontwerp bij de tenen en hak is het idee dat je kindje de sokjes minder snel en makkelijk uittrekt en de sokjes tijdens het trappelen beter op zijn plaats blijven.

Ervaring Sock Ons

Ik mocht voor onze a.s. baby boy de Sock Ons 0-6 maanden Baby Blue ontvangen. Aangezien onze kleine man nog geboren moet worden, staat hier onder een ervaring geplaatst van Miranda, die de sokjes met veel plezier heeft gebruikt en het gemak hiervan heeft ervaren.

Aanstaande grote zus (met kleine  voetjes) wilde ze ondanks het maatverschil heel graag alvast uitproberen, zodat deze mama alvast eens goed de stof, pasvorm en soepelheid kon beoordelen.
Het is een hele dunne stof die makkelijk rekbaar is en je zonder problemen om de sokken heen kunt aantrekken. Het rolt niet op of knelt naar mijn idee niet af, omdat het een hele dunne stof ook is. Ook onze grote dame liet dit keer haar sokken gewoon aan, terwijl ze normaal gelijk via de voorkant van haar tenen de sokken probeert uit te doen.

Het lijkt mij een heel fijn idee om de Sock Ons straks te gebruiken bij onze kleine man, wanneer hij straks in de box anders zijn sokjes uit trappelt of wanneer hij nog iets groter is ze probeert uit te trekken. Ook vind ik het leuk dat ze in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Gezellig in baby blue of baby pink of juist wat neutraler zwart of wit, zodat het bij iedere outfit past.

Ervaring Miranda

Elke zwangerschap, geboorte en kindje is anders heb ik als moeder van 4 kinderen ervaren. Waren de eerste 3 erg beweeglijk, zo was de 4e heel rustig. Zo rustig dat we naar fysio en logopedie moesten. Madammeke was zelfs te lui om uit de fles te drinken (borstvoeding ging overigens zonder problemen). Het enige waar de kleine meid een kei in was, waren hele fijne bewegingen. Zodoende vond ik dan ook altijd losse sokken in de ledikant of in de box. Vrienden van me hebben wel eens geopperd om haar schoentjes te kopen. Prachtige idee voor de dagen dat we op pad gaan maar in bed of in de box vond ik dat toch wel erg kind-onvriendelijk. Toen ik in de winkel de Sock Ons tegen kwam heb ik er dan ook meteen een paar gekocht. Het waren de best besteedde euro’s! Ze pasten meteen fantastisch en dochter heeft er daarna nooit meer verloren.

Vol enthousiasme heb ik de Sock Ons dan ook aan velen als kraamcadeau gegeven. Toch waren de reacties niet altijd even enthousiast. Ik denk dat het dan ook een combinatie is van de sokken zelf, de Sock Ons en de bewegingen van je kindje die dit product laten slagen of niet.

Lees ook:

Aangezien de Sock Ons al langer op de markt zijn ben ik benieuwd naar jullie ervaringen met deze sokkenhouders

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Marion Poeste

Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Bij ons thuis draait het allemaal om lactosevrij eten in verband met lactose intolerantie

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Ik was een fervente bobux fan dus had het niet nodig. (In bed droegen ze gewoon een slaapzakje en kruippakje met voetjes) Ik had er echter nog nooit van gehoord, laat staan gezien. Eerlijk…echt mooi is het niet, maar goed, je kind heeft warme voeten.

  • Wij hebben ze niet meer nodig, maar ik heb ze bij mijn dochter wel gebruikt. Ik was er tevreden over en vond erg fijn., geen last meer gehad van sokken die uitgingen. Volgens mij zitten ze ook comfortabel.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics