Belly Blanket het dekentje dat 99,9% straling tegen gaat
Thuisleven.com > Zwangerschap & Baby > Belly Blanket het dekentje dat 99,9% straling tegen gaat.

Belly Blanket het dekentje dat 99,9% straling tegen gaat.

Zodra een baby geboren is heeft het kindje net iets meer aandacht nodig aan warmte dan wij volwassenen. Onze warmteregelaar regelt de temperatuur keurig, maar de temperatuurregelaar van een pasgeboren baby moet hier nog wat aan wennen (de een wat meer dan de ander). Gelukkig zijn er allerlei mooie en praktische oplossingen om je baby hiermee te helpen. Denk bijvoorbeeld aan een kruik in het bedje, een mutsje tegen het (blote) hoofdje en dekentjes om je kindje in te wikkelen zodra het uit bedje komt of als extraatje in bed.

Straling.

Al deze artikelen worden natuurlijk zorgvuldig gemaakt en uitgekozen, maar Belly Armor gaat nog een stapje verder. Niet alleen ontwikkelen ze heerlijke, zachte artikelen voor papa, mama en de baby maar ze denken ook nog eens aan de straling waar wij dagelijks mee worden geconfronteerd. Want laten we heel eerlijk zijn, elk huishouden heeft wel een of meerdere tablets, telefoons, laptops e.d.in huis. Deze apparaten geven allemaal een straling af en Belly Armor speelt hierop in door RadiaShield®-stof te gebruiken.

RadiaShield®-stof?

RadiaShield®-stof beschermt u tegen dagelijkse straling door binnenkomende elektromagnetische golven (via reflectie en absorptie) te neutraliseren. Ze houdt omgevingsstraling tegen en vermindert uw blootstelling.
RadiaShield®-stof is een sterk geleidend zilvertextiel met beschermende eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van een dikke aluminiumplaat van meer dan 6 mm. Voor RadiaShield®-stof wordt dezelfde techniek gebruikt als in industriële en militaire toepassingen. Ze is ontworpen met het oog op de veiligheid en het comfort van de baby hetzij de ouders.

Belly Blanket – Chic.

Zo komen we ook bij het review-artikel wat wij hebben ontvangen van Belly Armor, namelijk Belly Blanket – Chic. Dit is een heerlijke, zachte omslagdoek met een mooi hoofdgedeelte die gebruikt kan worden als mutsje. De kleurcombinaties van het dekentje dat wij mogen testen is lichtblauw – donkerblauw en heeft het logo van Belly Armor. Eigenlijk hele mooie neutrale kleuren voor zowel jongens als meisjes. Het dekentje weegt iets meer als de andere vergelijkbare dekentjes maar we merken hier geen negatieve invloed van. Het dekentje is makkelijk te bewegen en is verder te vergelijken met alle andere omslagdoeken die we gewend zijn. Echter geeft dit dekentje 99,9 % bescherming tegen dagelijkse straling (<10 MHz – 8+ GHz) door het RadiaShield®-stof.

Webwinkel.

De omslagdoek is echter niet het enige product dat Belly Armor op de markt heeft gebracht. Er zijn namelijk boxershorts voor de man, voedingsdoeken voor de vrouw, dekentjes voor de zwangere vrouw om de buik te beschermen en zelfs een snoezig mutsje. Neem een kijkje op bellyarmor.com voor het complete overzicht.

Lees ook:

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

Voeg commentaar toe