Thuisleven.com
De Kleine Lama- Squiz hervulbare knijpzakjes
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Eten & drinken > De Kleine Lama- Squiz hervulbare knijpzakjes

De Kleine Lama- Squiz hervulbare knijpzakjes

Het beste voor je kind, dat is toch wat iedereen wil? Folker en Rachelle, die de trotse ouders zijn van een prachtige dochter (2015), vinden het maar wat vreemd dat er zo ontzettend veel schadelijke stoffen zitten in de gangbare producten voor kinderen. En daar wil je je kinderen toch niet in aanraking mee laten komen?! En juist daarom geven ze graag een beetje tegengas. Met hun webshop “De Kleine Lama” willen ze vooral bijdragen aan het meer beschikbaar maken van veilige en eerlijke producten. Ze maken het daarmee makkelijker voor de bewuste ouder; in het assortiment zijn enkel kwaliteitsproducten te vinden die volledig veilig zijn voor de gezondheid van kinderen. En ze hebben niet alleen aan kinderen gedacht, maar ook aan de toekomstige moeder, want via verzorgingsproducten die de moeder gebruikt kunnen schadelijke stoffen de ongeboren baby bereiken.

Daarnaast willen ze ook hun steentje bijdragen aan een schone, duurzame aarde. Ze printen pakbonnen op gerecycled papier, ze hergebruiken dozen en vulmateriaal van leveranciers. En ze kiezen producenten die hier ook bewust mee omgaan.

Missie van “De Kleine Lama”

Als je een kijkje neemt op hun website zie je in eerste instantie natuurlijk allerlei producten die ze verkopen. Veilige producten. Producten die je nodig hebt voor de verzorging van je baby zoals, badschuim, shampoo, billendoekjes, tandenborstel, tandpasta … Babyspeeltje en knutselmateriaal. Fopspenen, speelkoorden en bijtspeeltjes. En alles wat je nodig hebt voor het eten en drinken.
Aan de toekomstige mama’s is ook gedacht; in deze webshop kun je diverse verzorgingsproducten kopen die veilig zijn voor het ongeboren kindje.
En ook kun je er je kraamcadeautje kopen! En als je wilt pakken ze het gratis en met liefde voor je in. Is dat niet leuk 🙂

Als je doorklikt op een artikel in de webshop vind je een zeer uitgebreide productomschrijving; van welk materiaal het gemaakt is en hoe je het product gebruikt. Daarnaast kun je in het merkenoverzicht zien welke merken er door de selectie zijn gekomen en waar deze merken voor staan! Alle merken die in het assortiment zijn opgenomen zijn met zorg geselecteerd. Daarom hebben ze ook dit merkenoverzicht, zodat je kunt lezen over de filosofie en productiewijzen van dit merk, om te begrijpen waarom juist voor dit merk gekozen is!
En er worden met enige regelmaat blogs geplaatst over producten uit de webshop, het ouderschap, de opvoeding, enz.

Getest: Squiz hervulbare knijpfruitzakjes Carnival

Uit de webshop mocht ik één product testen; de Squiz hervulbare knijpzakjes. Knijpfruit vind ik ideaal om mee te nemen voor onderweg, en mijn dochter is niet zo’n hele grote eter en een knijpfruitje wil ze wel. Maar een doosje met knijpfruitjes vind ik best wel duur en de zakjes zijn niet herbruikbaar. Ik was heel nieuwsgierig naar dit product. Elk zakje heeft een eigen dierfiguur waardoor het al heel aantrekkelijk is voor kinderen.

Productomschrijving

In de hervulbare knijpzakjes van Squiz kun je dit eten op een makkelijke en milieubewuste manier bewaren, opwarmen, meenemen en nuttigen. Kinderen kunnen direct uit het knijpzakje eten. Zo heb je zonder geknoei een makkelijke, zelfgemaakte snack voor onderweg. De zakjes zijn gegarandeerd vrij van BPA, PVC en ftalaten. Ze zijn van hoge kwaliteit en zijn gemiddeld 50 keer te hergebruiken zonder risico op scheuren. Dit is niet alleen goedkoper dan een voorverpakt hapje, het vermindert ook nog eens de hoeveelheid afval. Over alles is tot in de kleinste details nagedacht! Er is ruimte om met een afwasbare stift het recept en de bereidingsdatum te noteren en een gedeelte is doorzichtig zodat de inhoud makkelijk te zien is. Het zakje is makkelijk te vullen en schoon te maken dankzij de grote opening aan de onderkant. De dubbele zipper, die eenvoudig met je vingers dicht te maken is, zorgt voor een perfecte sluiting. Voor baby’s en peuters (tot 24 maanden) gebruik je de Squiz tops, hiermee kunnen ook de allerkleinsten zelf uit een knijpzakje eten!

Mijn ervaring

Ik had van tevoren geen idee hoe je zo’n hervulbaar zakje zou moeten vullen, maar het werkt echt heel simpel. Aan de onderkant zit een dubbele zipper, als je deze opentrekt, kun je het zakje vullen met puree, fruit of yoghurt. Wel met de dop er op natuurlijk. Je zipt het zakje goed dicht en het is klaar voor gebruikt. Ik was heel benieuwd of het niet aan de onderkant zo lekken, maar nee, helemaal niet. Met de dop is het zakje onwijs goed dicht te draaien – zelfs een beetje moeilijk om het weer open te draaien – dit zal ook zeker niet gaan lekken! Onder de kraan met warm water is het zakje ook weer goed schoon te maken. En het ziet er nog leuk uit ook met die dierenplaatjes erop! Ik ben helemaal enthousiast over dit product en mijn kinderen ook!

Lees ook:

Gebruik jij wel eens hervulbare producten als knijpzakjes?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen*

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

26 reacties

 • O wij houden van veilige kinderproducten! De webshop de kleine lama kenden wij nog niet, maar ga ik nu direct bezoeken!

 • Leuk! Ben benieuwd naar deze zakjes. Zie ze namelijk regelmatig op de het web voorbij komen en onlangs zag ik zelfs een kindje hier in het dorp ermee.

 • Lijkt me best handig, toch loot ik niet mee die sporadische keer dat ik knijpzakjes gebruik koop ik ze liever kant en klaar in de winkel.

 • Met deze handige en lekkere Squiz 3 Pack Hervulbare Knijpzakjes Carnival worden mijn kinderen echt in het zonnetje gezet
  en beleven zij veel smulpret!
  Ook onderweg zorgt dit voor veel gemak
  omdat ik dan altijd iets lekkers en handigs voor de kinderen pak!

 • Handig zeg, en wat zien ze er leuk uit! Zo krijg ik er vast makkelijker fruit in bij mijn zoontje, en straks ook handig voor nr. 2!

 • Jaaaa deze staan al een hele tijd op mijn wensenlijstje. Ons manneke neemt dagelijks een knijpfruit mee naar school *(hij blijft iedere dag over) maar is wel uitgekeken op de supermarkt smaakjes. Ook vraagt hij weleens om een smoothie maar ja dat wordt wat moeilijker. Met deze knijpzakjes is dat wel mogelijk en kunnen we ook experimenteren met nieuwe smaakjes. Niks is er gezelliger dan samen naar de markt gaan, hij mag dan altijd zelf wat fruit uitzoeken en komt soms met verrassende keuzes. Het lijkt me super om deze knijpzakjes voor hem te mogen vullen met de smaken die hij zich zelf uitzoekt. Kan hij lekker smullen op school! Ik ga de duimen hard laten draaien, een hele leuke actie!

 • Ik was hier al onwijs nieuwsgierig naar, maar nu helemaal!! Je maakt me er enthousiast over!!
  Mijn oudste dochtertje is nu 4,5 jr en moet iedere dag fruit mee naar school nemen, maar ze is nogal een lastige fruit eter…knijpfruit eet ze wel goed en ook alle smaken. Dus ze krijgt nu iedere dag knijpfruit mee naar school, best een duur geintje!!!
  Deze hervulbare zakjes zouden hier in huis echt een uitkomst zijn!!!
  Daarom waag ik graag een kansje!!!

  • Ik heb dus ook zo’n dochter en knijpfruit eet ze inderdaad wel. De kosten van de aanschaf van deze zakjes (15,00 euro voor 3 stuks) haal je er dus echt uit!

 • Ik sla deze keer over, mijn kids zijn hier al te groot voor. Wel vraag ik me af of je de zakjes goed schoon kunt houden na verloop van tijd.

  • Ze zijn ontzettend makkelijk schoon te houden! Er blijft echt helemaal geen restje achter als je het onder de warme kraan schoon spoelt.

 • Super handig zeg!! Geen idee dat dit bestond. Mijn kinderen krijgen af en toe een knijpzakje bij oma en vinden het heerlijk (vooral het knijpen ;)) Koop ze zelf nooit. Dit ziet er wel heel super uit! Ik maak graag een kansje 😉

 • Ik ben ook enthousiast!! Mijn zoontje krijgt ook regelmatig een zakje knijpfruit! Ik zoek ze altijd al uit zonder toegevoegd suiker, maar vind de zakjes idd ook prijzig. Ik zou deze zakjes ook heel graag willen proberen! Lekker met vers fruit, of wat yoghurt voor als er ergens gaat eten. Lijkt me echt ideaal!!

 • Ik doe graag mee voor mijn kleine neefjes en mijn facebookloze schoonzus! Ze maakt alle groenten en fruithapjes zelf en ze gaan graag de deur uit, dit product is ideaal voor hen!

 • Leuk die knijpfruitzakjes! Ik koop ze kant en klaar in de winkel maar dat is behoorlijk duur.
  Toch zou ik ze willen winnen voor een vriendin die een tweeling heeft van zes maanden oud en dit veel beter kan gebruiken dan ik.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics