Ophangbare toilettas en bagage weegschaal
Thuisleven.com > Dagje Uit & Vakantie > Ophangbare toilettas en bagage weegschaal.

Ophangbare toilettas en bagage weegschaal.

Als je op vakantie gaat neem je al snel een hoop spullen mee. Zeker als je spullen mee neemt omdat het hier goedkoper blijkt te zijn. Hoe zonde is het dan als je bij het inchecken van je koffer erachter komt dat deze te zwaar is?
Door logisch in te pakken, niet te veel mee te nemen en je koffer te wegen voor vertrek voorkom je extra kosten. Bij het logisch inpakken kan een toilettas je fantastisch helpen. Wil je weten waarom, lees dan snel verder…

Ophangbare toilettas.

Als je op vakantie gaat wil je al je verzorgingsproducten meenemen. Logisch en begrijpelijk maar niet altijd even handig. Daarom heb ik een toilettas in gebruik genomen. Alles wat hier in past mag mee aan verzorgingsproducten en de rest blijft thuis.

Ophangbare toilettas en bagage weegschaalDankzij deze regel begin ik met de meest belangrijke zaken. Tandenborstel, tandpasta, lenzen, lenzenvloeistof, borstel, klipjes voor de haren, krullenmouse. Uiteraard probeer ik het hierin zo goed mogelijk uit te kienen w.b.t. de hoeveelheid die we meenemen. En met tandenborstels neem ik meestal de oudere mee, zodat ik ze op de terug weg niet mee hoef te nemen (weer ruimte over voor iets anders). Shampoo, douchegel e.d. kopen we meestal ter plekke. Gaan we voor een korte trip dan nemen we kleine flacons mee. Als er dan nog ruimte over is kijk ik naar de make-up die ik mee kan nemen. Ofschoon ik graag make-up draag kan ik ook goed zonder. Dus daar ben ik heel flexibel in.

Een bijkomend voordeel van deze toilettas is het handige systeem waarmee je hem op kunt hangen. Bespaart weer ruimte, in de toch wel kleine badkamers.

Bagage weegschaal.

Als een ware pro pak ik tegenwoordig onze koffers in. We hebben nooit ergens een te kort aan en ook hebben we nooit een overvloed van iets mee. Maar toch vind ik het gewicht verdelen over 6 koffers wel eens lastig. Zeker als je, zoals bij Eurowings, maar 8 kilo per koffer ingepakt mag hebben. Hoe fijn is het dan om even te checken of dat gewicht ook echt klopt. Omdat de Bagage weegschaal van MegaGadgets ook erg compact is, hij is ook nog eens makkelijk mee te nemen om hetzelfde trucje voor de terug reis toe te passen.
De weegschaal weegt nauwkeurig tot 40kg en werkt op 2-AAA batterijen (deze zijn niet inbegrepen).

Lees ook:

Met welke gadgets kun jij niet meer zonder?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021). Lees meer over mij op https://www.thuisleven.com/over-ons-thuisleven/

1 reactie