Thuisleven.com > Er op uit > Vakantie > kamperen > Gratis kamperen? Dat kan!

Gratis kamperen? Dat kan!

Vandaag krijg ik een mail binnen. Een bedrijf geeft gratis, ja je leest het goed, GRATIS! vakanties weg. Nu is natuurlijk de vraag of er addertjes onder het gras zitten. Ja, die zijn er. Zo moet je het vervoer zelf betalen, ook kosten voor uitstapjes, eten en drinken zijn voor eigen rekening. Maar laten we even eerlijk zijn, als je het huisje of de tent met uitrusting en standplaats al niet hoeft te betalen heb je toch een leuk zakcentje over om je vakantie mee aan te kleden. Bovendien moet er een filmpje gemaakt worden en/of gaat er een cameraploeg mee om een gedeelte van je vakantie vast te leggen. Hoe cool is dat?

Meer info

Campingspecialist ACSI is al meer dan 50 jaar de grootste speler op het gebied van campinginformatie in Europa. Aankomend jaar geven wij 674.500 gidsen uit en op onze websites hebben we miljoenen bezoekers per jaar. Graag willen we kamperen ook meer onder de aandacht brengen bij gezinnen. We weten dat kamperen met kinderen ontzettend leuk, fijn én gezond is. Daarom zijn wij het initiatief Start2Camp gestart. Dit doen we in samenwerking met onze partners Decathlon, Suncamp holidays en RCN Vakantieparken. Mensen kunnen zich opgeven voor een gratis vakantie met een tent of een gratis vakantie in één van onze luxe SunLodge accommodaties op de camping in Italië. Het enige wat we hiervoor terugvragen is een foto/video-verslag na afloop van de vakantie.

Deze acte is helaas afgelopen.

Lees ook:

Ga jij graag kamperen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Wij gingen een jaar of 2 geleden kamperen. Helaas zijn we ‘weggejaagd’ door buren vanwege de nachtelijke avonturen van de kinderen. (Nachtangsten). Voorlopig ligt de tent dus in de kast. Maar dit is wel een leuke manier om het nog eens te proberen 🙂

    • Wow, wat erg dat jullie je hebben weg laten jagen door mensen die niet meelevend zijn zeg. Jezelf aanmelden met het gezin en wie weet mag je gaan kamperen 🙂

  • Nee sowieso moeten wij manlief nog eens zien te overtuigen dat kamperen leuk kan zijn. Hij wil het niet eens proberen maar ik weet zeker dat de kinderen het erg leuk zouden vinden. En zelfs ik zou het lichamelijk nog wel volhouden. Ik denk wel dat we wel zouden moeten gaan voor een tent die daar al klaar staat maar toch.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics