Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Buurman & Buurman hebben een nieuw huis

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis

A je to! Oftewel ‘voor elkaar’ of ‘opgelost’. Deze uitspraak is bekend geworden door de klussende buurmannen Buurman & Buurman. Hier in huis zijn al heel veel filmpjes gedraaid van Buurman & Buurman. En op de een of andere manier vervelen ze niet. De kinderen blijven er naar kijken en blijven er om lachen. Ook voor volwassenen zijn het leuke filmpjes, wellicht dat sommigen zich wel kunnen herkennen in het geklungel van deze buurmannen? Alhoewel deze buurmannen het soms wel erg bont maken. Maar dat zorgt juist weer voor de nodige lachsalvo’s bij de kinderen. Als een filmpje voorbij is dan zuchten de kinderen wel eens ‘aaahhh nu al?’ Om deze kinderen tegemoet te komen draait er sinds vandaag een nieuwe film in de bioscoop ‘Buurman & Buurman hebben een nieuw huis’. Als je nog een leuk uitje zoekt voor in de vakantie…..

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis

Zodra je begint met kijken moet het je wel opvallen dat de buurmannen in een ander huis wonen dan je gewend bent. Ze zijn met de tijd meegegaan. Zo zie je o.a. laminaat op de vloer liggen in plaats van vloerbedekking. De buurmannen zitten bij elkaar en halen herinneringen op door oude films terug te kijken.
Als je naar de film gaat kijken met de verwachting dat je een lange film gaat kijken, dan kan het een beetje tegenvallen. De film is zo opgezet dat het allemaal korte filmpjes aan elkaar zijn geplakt. Voor de jongste kinderen zorgt deze opzet er wel voor dat ze de film goed kunnen volgen.

Onze ervaring

Onze kinderen zijn 7 en 4 jaar en hebben echt genoten van deze film. De film duurt nog geen uur en is goed vol te houden voor iedereen. Het leuke van de film is dat je weer even wat ander geklungel van de twee buurmannen ziet. Als je veel buurman en buurman kijkt weet je ondertussen wel hoe de filmpjes er toe gaan. De film zorgt een klein uur voor prettige spanning bij de kinderen en veel gegrinnik. Zo proberen de buurmannen een grasmaaier aan de praat te krijgen, een mol te verjagen en een schoorsteen schoon te maken. En waarom zou je een vaatwasser gaan repareren als je ook een bad hebt? Buurman & Buurman helpen elkaar altijd en hebben ook altijd wel een oplossing waar ze heel blij mee zijn.

Volgens onze kinderen was de nieuwe film ‘leuk, grappig maar ook dom’. En met dat laatste bedoelen ze soms de ongelukkige oplossingen van Buurman & Buurman die weer zorgen voor veel lachplezier. Onze oudste dochter zegt zelfs ‘iedereen moet deze film zien want hij is gewoon te grappig’. De film is dus echt een aanrader!

Lees ook:

Zijn jullie kinderen ook zo gek op Buurman & Buurman?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

18 reacties

 • ik zelf wel………., mijn kinders te groot hier nu voor .ik heb eeb maatje en die is dol op zijn buurman en darom doe ik mee om het pakket te winnen en hunnen even lekker op een ludieke wijze blij te maken.ajeto

  Anton

 • Ohhh ik heb 2 hele grote liefhebbers! We gaan a.s vrijdag naar de film. Ik zou ze erg graag achteraf nog willen verrassen met de DVD

 • Mijn zoon is een van de grootste fans hij kan geen genoeg krijgen van de filmpjes dus voor hem speel ik graag mee

 • Mijn jongens kunnen geen genoeg krijgen van buurman en buurman, ik doe dus heel graag mee!

 • Onze kleine 2 kinderen (4 en 7 jaar) , maar de grootste fans van buurman en buurman konden hun ogen niet geloven dat ze ECHT buurman en buurman hadden ontmoet! Het leek wel of ze in shock waren, zo schattig om te zien! (Zie de foto op facebook)
  Daarbij slapen ze om de beurt (wekelijks gezien) onder een echt buurman en buurman dekbed, en dan zou deze prachtige prijs er perfect bij passen! #AJETO
  We doen trouwens dus mee via facebook (Ramona Hermans) twitter (Ramoontje @pimbooltje) en via instagram (Ramona / pimbooltje)

 • Ik doe graag voor mijn zoontjes, ze zijn gek op Buurman & Buurman, ik doe graag voor ze mee !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter Lola. Zij en papa) zijn dol op Buurman en Buurman! Ik hoor ze hier regelmatig samen “a je to!” door het huis roepen.. Hihi. Leuke verrassing voor haar verjaardag over 3 weken.

 • Buurman en Buurman oftewel de Twee Stuntels. Ik ben een groot fan van deze twee onhandige types. Buur en Buur bedoelen het goed, maar steeds gaat het mis. Mijn enthousiasme heb ik inmiddels ook aan de kinderen overgebracht. Ik doe dan ook graag mee.

 • Super leuk!! Ik doe mee voor mijn zoontje die echt helemaal gek is op buurman en buurman. Hij is bijna 3 en lacht zich slap om de buurmannen… We kijken het dan ook heel vaak, waar mama iets minder blij mee is, maar ach. Samen met zijn vader gaat hij wel eens klussen, dan doet hij of ze buurman en buurman zijn… Heel leuk hoe hij er in opgaat en daarom doe ik ook mee voor hem.

 • Mijn kleinkinderen liggen altijd dubbel van de lach als ze naar deze gekke klusmannen kijken , dus voor hen doe ik graag mee.
  Ik volg op bloglovin en waag graag een kansje.

 • Mijn zoontje moet altijd erg lachen om deze buurmannen. En een uitje naar de bios is helemaal leuk, doe daarom graag mee!

 • Ja super fan van Buurman en Buurman, zelfs zo dat hij nu al weet dat als hij groot is dan wordt hij de “Blauwe Buurman”. Volg jullie op Facebook, twitter en insta

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics