Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Interieur > Lampen > Waar ik slaag voor budget lampen en TL buizen

Waar ik slaag voor budget lampen en TL buizen

De aankleding van bijna alle kamers is een feit. Iedereen heeft zijn bed, kast, tapijt en raamdecoratie op orde. Het wordt tijd om de puntjes op de I te zetten. We gaan op zoektocht en slagen voor leuke nieuwe lampen. Dan koop ik in de betreffende winkel de passende LED lamp er bij.

Waar ik slaag voor budget lampen

Het was een kleine moeite om de juiste fitting erbij te zoeken in de winkel waar we een lamp kochten. Kochten we de lamp tijdens een leuke aanbieding, bleek dat we de hoofdprijs voor een lampje betaalden. Thuisgekomen waren we ook regelmatig niet helemaal tevreden met de lichtintensiteit of de kleur van de lamp. Nu hebben we een adresje gevonden waar we altijd raak schieten en dat is bij Budgetlight.
Al geruime tijd geleden hebben we de overstap van gloeilampen naar LED lampen gemaakt. Dat scheelde enorm in energie verbruik. In onze woning zaten nog overal klassieke gloeilampen en zelfs TL buizen ingedraaid. Sommigen gaven enorm veel warmte af. We gingen op zoek naar een (web)winkel waar we eenvoudig en in één keer alles konden vervangen. Wetende dat deze investering weer snel terugverdiend zal worden. We komen terecht bij Budgetlight, waar zoals de naam al doet vermoeden, de verschillende soorten lampen tegen bodemprijzen aangeboden worden.

Assortiment

We vinden het een groot voordeel dat het assortiment erg breed is. Zelfs voor de TL buizen in de keuken en op zolder kunnen we slagen. Naast de keuze in type, lengte en wattage blijkt er zelfs ook nog keuze tussen verschillende (toonaangevende) merken.
Daar zitten we dan ’s avonds achter de laptop, met een rijtje te vervangen lampen uitgestald voor ons op tafel. Wel even de leesbril opzetten om goed de juiste fitting nummers te kunnen lezen. Ze geven ook in begrijpelijke taal weer waar we op moeten letten. We nemen zelfs de systemen en armaturen onder de loep. Zo wordt het hele rijtje TL buizen in de keuken en op zolder veel energie armer en duurzamer dan voorheen het geval was. Vervolgens is het kinderlijk  eenvoudig om de bestelling door te geven, die vanaf 75 euro gratis thuisgebracht wordt. Voor het gemak hebben we er een paar extra LED lampen bijbesteld, altijd handig om in huis te hebben.

Lees ook:

Zijn je lampen aan vervanging toe?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics