Thuisleven.com > Er op uit > Dagje weg > Pretpark > Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse

Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse

Dit jaar zijn er vele nieuwe verrassingen tijdens Disney’s Betoverende Kerst. Mickey’s Vrolijke Kerstfeest, het kerstseizoen dat van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019 te zien is in Disneyland Paris. Het seizoen is nu nog feestelijker. Want Disneyland Paris viert 90 jaar Mickey Mouse tijdens de ‘Grandioze Mickey Mouse Party’, waar Mickey het middelpunt is van de evenementen.

Kerst in het Disneyland Park

Zodra de gasten het Disneyland Park binnenkomen worden zij verwelkomd met een reusachtige kerstboom en sneeuw dat elke dag valt. Vervolgens kunnen zij zich verder laten onderdompelen in de magie van kerst met een unieke nieuwe 4D attractie en betoverende shows.

Nieuwe attractie: ‘Mickey’s PhilharMagic’*

Op 1 oktober opent de nieuwe attractie ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Discoveryland in het Disneyland Park. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discovery Theater waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers, zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King. De ondeugende Donald Duck zorgt zelfs voor een aantal nieuwe wendingen! Dit is de unieke gelegenheid om te genieten van enkele van de grootste melodieën van Disney en 90 jaar Mickey Mouse op de best mogelijke manier te vieren.

* ‘Mickey’s PhilharMagic’ is geopend van 1 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019.

Christmas Songtime!

De gasten die van kerstliedjes houden kunnen genieten van de nieuwe show ‘Christmas Songtime!’ in het Videopolis Theater in Discoveryland. Elke dag krijgen gasten de kans om op het podium deel te nemen aan de show, samen met Mickey, Minnie, Goofy en de professionele zangers van Disney. ‘Christmas Songtime!’ is onderdeel van het programma ‘Disney Performing Arts’.

Disney’s Christmas Parade

De ‘Disney’s Christmas Parade’ maakt een grote comeback. En verspreidt twee keer per dag de magische winter over het Disneyland Park. Met sneeuw dat valt in Main Street U.S.A. Mickey en Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy leiden de dans. Ze bereiden zich voor op kerst samen met al hun vrienden. Ook Woody en Buzz Light Year van Disney•Pixar’s Toy Story zijn te zien. Samen met dansende peperkoekmannen en allerlei andere kersttraktaties.

A Merry Stitchmas*

Stitch neemt het Royal Castle Stage over tijdens de knallende en muzikale kerstshow ‘A Merry Stitchmas’ voor het Kasteel van Doornroosje. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten veel plezier hebben met Mickey en Minnie, Donald, Katrien en Goofy, op de maat van enkele grote kerstklassiekers.

*Deze show is te zien vanaf 16 november 2018.

The Enchanted Advent Calendar van 1- 24 december

Elke ochtend kunnen de gasten de magie van kerst tot leven brengen met ‘The Enchanted Advent Calendar’een levensgrote advent kalender voor het Kasteel van Doornroosje. Elke dag hebben Mickey, Minnie of Goofy een nieuwe verrassing.

Kerst in het Walt Disney Studios Park

Voor het tweede jaar op rij viert ook het Walt Disney Studios Park kerst, met nog meer plezier voor het hele gezin.

Nieuwe show: A surprise for Mickey!

Het is tijd om 90 jaar Mickey Mouse te vieren. Zal Minnie op tijd zijn of moet ze haar Disney vrienden, en misschien zelfs de gasten, vragen om haar te helpen om Mickey een onvergetelijke verrassing te geven?

Goofy’s Incredible Christmas

Gasten kunnen hun dag in Disneyland Paris magisch afsluiten met ‘Goofy’s Incredible Christmas’. Deze spectaculaire avondshow maakt gebruik van mapping technologie en adembenemende special effects op de Twilight Zone Tower of Terror™.

In het Walt Disney Studios Park kunnen de gasten ook vele Disney Figuren ontmoeten. Zoals Goofy in zijn kerstmannenpak, Minnie Mouse en Buzz Lightyear.

Lees ook:

Ben jij ook al eens in Disney geweest?

#Persbericht

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Vroeger toen we een camper hadden, kwamen we geregeld in Disneyland Parijs. We hadden altijd een jaar abonnement. Dat hebben we vele jaren gedaan. De kinderen vonden het altijd fantastisch.Je kon toen nog gratis overnachten op de parkeerplaats voor het park. Ideaal.(Weet niet of dat nog kan)
    Het blijft altijd leuk om er te komen, het verveeld nooit.
    Nu we geen camper meer hebben, gaan we vast nog wel eens op een camping staan met de caravan en gaan er weer eens naar toe.
    Je voelt je in het park weer opnieuw kind, hoe oud je ook bent. Heerlijk.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics