Avatar: The Way of Water de nieuwe Disney film.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Avatar: The Way of Water de nieuwe Disney film

Avatar: The Way of Water de nieuwe Disney film

Op 14 december 2022 komt het vervolg op de iconische all time favourite Avatar, Avatar: The Way of Water, uit in de Nederlandse bioscopen. Deze sequel van de in 2009 uitgekomen voorganger heeft lang op zich laten wachten, en eindelijk na 13 jaar is het dan zover. Deze film zet het verhaal voort van de familie Sully, ruim 10 jaar na het eerste deel. We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) en de problemen waar ze tegenaan lopen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze moeten aangaan om in leven te blijven en de tragedies die ze te verduren krijgen.

Informatie

Avatar: The Way of Water.
Releasedatum: 14 december 2022 (Nederland).
Directeur: James Cameron.
Budget: 250 miljoen USD.
Geschreven door: James Cameron, Josh Friedman, Shane Salerno, Amanda Silver, Rick Jaffa.
Muziek gecomponeerd door: Simon Franglen.
Cinematografie: Russell Carpenter, Mauro Fiore.

Lees ook:

Welke kerstfilm gaan jullie deze maand kijken?

#samenwerking #affiliatie

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

66 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics