Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Disney+ lokt Vampirina feestje uit - Thuisleven.com

Sinds deze maand kijken wij met veel plezier naar de films die op Disney+ (of voluit Disney Plus) te zien zijn. Dat met deze streamingdienst niet alleen de oude films te zien zijn blijkt al snel als ik het aanbod bekijk en dat voor € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar.

Disney+

Als we aan Disney denken dan denk ik aan de vele verschillende soorten films en series die ze maken. Zo zijn er de klassiekers (Assepoester, Sneeuwwitje, Dombo) en vele andere categorieën te noemen. Voor ieder wat wils dus. Om het zoeken iets makkelijker te maken is er een speciale zoekpagina gemaakt, hier zijn al wat categorieën in uitgelicht (zie foto hieronder) en heeft een speciale zoekbalk waarbij je iets in kunt typen. Typ maar eens “kerst” in om de kerstfilms te bekijken.

Noelle

Nu we het toch over kerstfilms hebben. Sinds 2017 is het al bekend dat er een film onderweg is met actrice Anna Kendrick. Het zou de bedoeling zijn om de film eerst in de bioscoop te laten draaien, echter heeft Disney besloten dit niet te doen i.v.m. andere film releases waaronder Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker. Echter is de film zo goed dat hij vanaf 12 november exclusief te zien is bij Disney+.

Grappig genoeg is dit ook de eerste film die wij als gezin met elkaar gekeken hebben op deze streamingdienst. De trailer zag er namelijk ongelooflijk goed uit. In de leuke kerstfilm Noelle speelt Anna Kendrick de dochter van de kerstman, Noelle Kringle. Het is haar taak om Kerstmis te redden nu haar vader er niet meer is en haar broer Nick (Bill Hader) het heeft af laten weten vlak voor Kerstmis. Noelle besluit om har broer te gaan zoeken in ‘onze’wereld zodat hij terug kan keren naar de Noordpool en de taak als Kerstman te vervullen. Echter loopt dit net iets anders dan verwacht!

Rendier ‘Snoewcone’ zorgt voor schattige momenten in de film.

Vampirina

Tevens hoor ik steeds vaker de tune van Vampirina door de woonkamer heen. Blijkbaar heeft jongste dochter ook uitgevonden hoe Disney+ werkt en is ze volop de serie Vampirina aan het kijken. Vampirina volgt het verhaal van Vampirina “Vee” Hauntley die de nieuwe jongen op straat wordt nadat zij en haar familie van Transsylvanië naar Pennsylvania zijn verhuisd om een ​​lokale bed and breakfast te openen genaamd Scare B&B voor het bezoeken van geesten (inclusief vampieren ) en goblins. De familie Hauntley moet leren om de dingen op de “Pennsylvania-manier” te doen, vooral wanneer Vee op school is, terwijl ze hun monsterlevens geheim houden voor mensen zodat ze niet bang worden.

Een leuke serie volgens mijn dochter met de nodige humor bevat en zelfs uitnodigd om een complete kinderfeest in Vampirina stijl te vieren!

Star Wars

Ook Star Wars mag natuurlijk niet ontbreken bij Disney+ en dat is maar goed ook. Ik heb namelijk 3 mannen in huis die helemaal wild zijn van deze serie. Op Disney Plus zijn een aantal films omtrent Darth Vader te bewonderen maar ook de Star Wars the Skywalker Saga collectie is er te vinden.

Welke Disney films / series zijn bij jullie favoriet?

Geverifieerd door ExactMetrics