Selecteer een pagina

Na jarenlang zelf sport te hebben beoefend op hoog niveau, blijf ik graag op de hoogte. Door het jaar heen genieten wij van het kijken naar verschillende sporten op de televisie. Het Formule 1 seizoen is net afgesloten en we maken ons op voor de winterstop van de voetbalcompetitie met Fox Sports bij KPN. Daarnaast kijken wij al weken uit naar ‘Het heerlijk avondje’.

Sport kijken op de televisie

Een wekelijks terugkerend Heerlijk Avondje vinden wij de vrijdagavond. Wanneer de kinderen naar bed zijn dan kijken wij uitgeteld naar Voetbal Inside. We pakken er een drankje en een nootje bij en genieten volop. Niet per se alleen van het voetbal, ook wel degelijk van de muziek en het cabaret. Of zoals zij het zelf noemen: de satire. Voetbal Inside wordt onderbroken door Fox Sports met de Inside Information en het programma voor het opvolgende weekend. Dan zijn wij weer helemaal op de hoogte en klaar voor het sportieve weekend.

Het Heerlijk Avondje- Badr vs Rico

Maar waar ik eigenlijk op doel met ‘Het Heerlijk Avondje’ is de kickboks wedstrijd van Badr vs Rico. Al zeker twee weken lang word ik uitgedaagd door de televisiereclames over deze komende wedstrijd. En uitgedaagd is hier trouwens precies de juiste woordkeuze. Ik kwam erachter dat de kickboks wedstrijd live te bekijken is via de KPN iTV app. En ik ben er al helemaal klaar voor. Als onze kinderen groter zijn, dan ben ik zeker van plan dit soort sportevenementen zelf te gaan bezoeken. Voor nu is het fantastisch dat het mijn huiskamer binnen te halen is.

Sport langs de zijlijn

Nu onze dochter zelf op voetbal is gegaan, ben ik steeds vaker langs de zijlijn te vinden. Het is wel lastig om onpartijdig te blijven. Ook mis ik de verschillende invalshoeken van de televisie wel eens in het stadion. We zijn toch wel verwend in deze tegenwoordige tijd. Al stond ik de afgelopen vroege zaterdagochtend in het winterse zonnetje wel extreem te genieten van de sportiviteit en activiteit van de meiden. En toen ik zo om mij heen keek was ik zeker niet de enige. Lees hier meer over het laatste vechtsport nieuws.

Lees ook:

En lees op Papa’s wereld over de komende, lange sportzomer op televisie.

Kijk jij graag sport op televisie?

Afbeelding van Michal Jarmoluk via Pixabay
Dit artikel is een samenwerking

Geverifieerd door ExactMetrics