Selecteer een pagina

Van Lekkerhoning mocht ik naast de Propolis Tinctuur nog een ander Propolis product uitproberen. Namelijk de Propolis Ultra poeder. Deze poeder kwam samen met een grote pot van 450 gram Nederlandse honing. Ik kon de Ultra poeder dus meteen zoals in de omschrijving op de site staat aan de honing toevoegen om daarna ’s morgens en ’s avonds een thee lepeltje te nemen om zo mijn immuunsysteem te verhogen. We gaan het proberen en proeven.

Wat is Propolia?

Propolia® het Ultra-assortiment is zuivere, actieve propolis in capsules of poedervorm.
Dagelijks te gebruiken gedurende een maand, voor de eerste koude tijd en tijdens de hele winterperiode.
Met dit Ultra Poeder van laboratoriumkwaliteit neemt u regelmatig zuivere en geconcentreerde Franse propolis, zodat u elke dag ten volle van zijn gunstige eigenschappen kunt profiteren.
Meng uw lepel poeder met wat honing en doe het in een warme drank. U zult de heerlijke geur en de typische werking van propolis ontdekken.

Ultra Propolis Poeder en heerlijke honing

TIP! Honing met Propolis

Ik ben niet vies van een lepel honing in mijn thee, dus dit uitproberen is geen straf. Ik probeer het recept dat op de site van Lekkerhoning staat.

Een mix van honing en propolis poeder – is een ultieme natuurlijke gezondheidsproduct!
Propolis met honing activeert en versterkt je immuunsysteem, verhoogt de weerstand tegen bacteriën, virussen en schimmels, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Ook bevordert Propolis een natuurlijke gezonde nachtrust.

Het recept

Een pot bloemenhoning van 450 gram + 1 potje Propolis Ultra poeder.
Goed mengen en in de kast bewaren.
Neem iedere ochtend en avond een theelepel van deze mix met lauwwarm water of een sapje.

Dat mengen is nogal een dingetje overigens. Ik heb eerst wat honing in een andere pot gegoten anders stroomt de pot over. Op de foto kan je zien dat de pot goed vol zit als je de poeder helemaal hebt toegevoegd. Ook is de kleur natuurlijk heel anders. s’ Morgens moet ik met het theelepeltje nog even goed roeren want het komt wel een beetje boven drijven. Ik gebruik het in mijn kopje thee ’s morgens en ’s avonds zoals voor geschreven.

Mijn ervaring

Het ruikt inderdaad heel bloemig en ik proef er naast het zoete van de honing eigenlijk niets van. Misschien smaakt het ook iets bloemiger dan zonder, maar in ieder geval wel lekker. Zoals je op de foto hiernaast kan zien krijgt na het toevoegen van een theelepel poeder/honing ook je thee een ander kleurtje. Het poeder komt na oplossen van de honing in je thee, ik drink hem snel op anders zakt het naar de bodem en wordt het te sterk.
Mijn darmen zijn al een hele tijd onrustig en ik merk nu na een paar dagen dit kuurtje dat ze al een stuk rustiger zijn. Naast de Ultra Propolis Poeder gebruik ik af en toe ook de Propolis Tinctuur. Maar niet tegelijk want ik wil geen overdosis natuurlijk. Maar misschien dat de combinatie van de ene dag dit en de andere dag de Tinctuur er toch aan bijdraagt dat ze wat minder opgeblazen voelen.
Deze pot speciale honing houd ik lekker voor mezelf, dan kan ik hopelijk zonder moeite de winter door.
Ik kreeg het pakketje met de Ultra poeder, de honing en de Tinctuur in een heel mooi pakket thuis gezonden, met nog een paar testertjes erbij

#Voor dit artikel kregen we een review exemplaar thuis gezonden#

Geverifieerd door ExactMetrics