10 leuke Disney Baby uitdeelboekjes van Big Balloon.
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > 10 leuke Disney Baby uitdeelboekjes van Big Balloon.

10 leuke Disney Baby uitdeelboekjes van Big Balloon.

Ben jij niet zo creatief of wil je juist iets anders trakteren dan een (on)gezonde snack dan zijn er tegenwoorden tal van alternatieven te vinden. Een van die alternatieven zijn uitdeelboekjes zoals de 10 leuke Disney Baby uitdeelboekjes van Big Balloon. Lees er meer over in dit artikel.

Disney Baby uitdeelboekjes.

In het doosje van Disney Baby uitdeelboekjes zitten tien kleine boekjes vol met de schattige baby-illustraties van de populairste Disney-personages. Vijf van de boekjes zijn een speelse twist op telboekjes, de andere vijf gaan over kleuren. Zo worden belangrijke eerste concepten toegankelijk en speels aangeboden. De vrolijke, heldere illustraties zijn heel herkenbaar en aantrekkelijk. Wie is er geen fan van Disney Baby?

Wat vinden wij van de Disney Baby uitdeelboekjes?

De boekjes zijn iets kleiner dan 10 bij 10 centimeter en daardoor ideaal voor de jonge Disney fans. In het boekje over kleuren maken kinderen kennis met de kleuren: rood, oranje, groen, blauw, paars en roze. In het boekje over tellen leren kinderen tot 10 tellen op een speelse wijze. Zo tellen we 1 lolly, 2 marshmallows, 3 feetjes, 4 blokken (en muizen), 5 vlinders, 6 vuurvliegjes, 7 taarten (en dwergen), 8 bijen, 9 ballonnen en 10 sterren.

De boekjes zijn leuk voor jongens als meisjes.

Informatie.

Disney Baby uitdeelboekjes.
Auteur: Disney.
Uitgever: Big Balloon.
ISBN: 9789047862024

Lees ook:

Wat trakteert jouw kindje met een feestje?

# Voor het schrijven van dit artikel heb ik een recensie-exemplaar ontvangen #

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics