Thuisleven.com
Disney- Mijn eerste woordjes.
Thuisleven.com > Entertainment > Boeken > Baby en peuterboeken > Disney- Mijn eerste woordjes

Disney- Mijn eerste woordjes

Disney- Mijn eerste woordjes is een leuk kijk- en zoekboek met Disney figuren om spelenderwijs woordjes te leren.
In het boek komen verschillende bekende Disney figuren naar voren. Elke pagina vertelt eigenlijk een nieuw verhaal met nieuwe Disney figuren, die kinderen al snel herkennen.
Naast de Disney figuren komen er natuurlijk ook alledaagse voorwerpen of dieren in voor, welke ze kunnen benoemen. Je kunt er zelf een verhaal bij vertellen of je kind zelf laten voorlezen of dingen laten aanwijzen.

Leeservaring

Het is een mooi groot stevig boek, maar ook weer niet te groot, zodat het handzaam blijft en je kindje het boek zelf kan oppakken en naar zijn favoriete leesplek kan brengen. Dat het boek hardcover pagina’s heeft vind ik erg fijn, omdat onze dochter nogal snel bladzijdes los wil scheuren. Dit boek zit heel stevig in elkaar en is wat scheuren betreft kind-proof.

Elke pagina (per 2) bevat een nieuw verhaal met nieuwe Disney figuren en zoek afbeeldingen. Aan de zijkanten staan afbeeldingen apart afgedrukt met de naam erbij, wat voor mij een prettige ervaring was als je even inspiratieloos bent over wat er allemaal te vinden is en hoe je alles kunt benoemen(of zoals mij niet alle nieuwe Disney figuren nog bij naam kent).
Vanaf het eerste moment had onze dochter het boek gelijk door en had vaak een plaatje al gevonden voordat ik hem zag.

Het boek is hier een succes. Sinds hij in huis is gearriveerd wordt hij dagelijks uit de kast gehaald en wijst ze steeds meer bekende afbeeldingen aan en spreekt woordjes uit waarvan we nog niet wisten dat ze dit door had. Een leuk boek om spelenderwijs eerste woordjes te oefenen en te ontdekken.

Disney+

Sinds deze maand kijken wij met veel plezier naar de films die op Disney+ (of voluit Disney Plus) te zien zijn. Dat met deze streamingdienst niet alleen de oude films te zien zijn blijkt al snel als ik het aanbod bekijk. En dat na het gratis proefabonnement voor € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar.

Informatie.

Vormgeving: Caren Limpens
Bindwijze: Hardcover
ISBN: 9789492901330
Uitgeverij: Witte Leeuw.

Lees ook:

Kent je kind al veel Disney figuren bij naam?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een recensie-exemplaar mogen ontvangen *

Marion Poeste

Getrouwd en moeder van 2 kinderen. Bij ons thuis draait het allemaal om lactosevrij eten in verband met lactose intolerantie

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

  • Ja zeker…maar ze zijn dan ook niet meer zo jong . En allemaal al te oud voor dit boekje maar ik ben er echt helemaal verliefd op, die illustraties Hij staat dus op mijn verlanglijst en zal binnenkort zeker in huis komen!❤️

  • Wat jammer dat mijn jongste dochter 4 jaar is. Anders had ik dit boek zeker weten op het lijstje gezet voor Sinterklaas. Ziet er zo leuk uit!!!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics