Encanto

Encanto de nieuwe Disney film

Encanto is een Amerikaanse 3D-computeranimatiefilm van Walt Disney Animation Studios, dit is de 60ste animatiefilm van Disney. de bioscooprelease van de film wordt op 24 november 2021 verwacht. De film werd geregisseerd door Byron Howard en Jared Bush.

Encanto

Walt Disney Animation Studios’ Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, de Madrigalen, die in een magisch huis wonen dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en aantrekkelijke plek genaamd Encanto. De geheel nieuwe original bevat de stem van Stephanie Beatriz die de rol van Mirabel vertolkt, een gewone 15-jarige die worstelt om haar plaats in haar familie te vinden. “Mirabel is een heel grappig, liefdevol personage dat ook heel erg verlangt naar iets meer”, zegt Beatriz. “Ze is ook niet bang om op te komen voor wat ze weet dat juist is – iets waar ik van hou en waar ik veel mee bezig ben. In de film heeft de magie van de Encanto elk kind in het gezin, op Mirabel (gespeeld door Stephanie Beatriz) na, gezegend met een unieke superkracht: de kracht om te genezen. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rondom de Encanto in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar uitzonderlijke familie is.

Informatie

Encanto
Release Date: 24 november, 2021
Regisseurs: Byron Howard, Jared Bush
Co-regisseur: Charise Castro Smith
Producenten: Clark Spencer, Yvett Merino
Muziek door: Lin-Manuel Miranda

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestYoutube en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

41 reacties