Thuisleven.com
Encanto
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Encanto de nieuwe Disney film

Encanto de nieuwe Disney film

Encanto is een Amerikaanse 3D-computeranimatiefilm van Walt Disney Animation Studios, dit is de 60ste animatiefilm van Disney. de bioscooprelease van de film wordt op 24 november 2021 verwacht. De film werd geregisseerd door Byron Howard en Jared Bush.

Encanto

Walt Disney Animation Studios’ Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, de Madrigalen. Ze wonen in een magisch huis dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en aantrekkelijke plek genaamd Encanto. De geheel nieuwe original bevat de stem van Stephanie Beatriz die de rol van Mirabel vertolkt, een gewone 15-jarige die worstelt om haar plaats in haar familie te vinden.

“Mirabel is een heel grappig, liefdevol personage dat ook heel erg verlangt naar iets meer”, zegt Beatriz. “Ze is ook niet bang om op te komen voor wat ze weet dat juist is – iets waar ik van hou en waar ik veel mee bezig ben. In de film heeft de magie van de Encanto elk kind in het gezin, op Mirabel (gespeeld door Stephanie Beatriz) na, gezegend met een unieke superkracht: de kracht om te genezen. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rondom de Encanto in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar uitzonderlijke familie is.

Informatie

Encanto
Release Date: 24 november, 2021
Regisseurs: Byron Howard, Jared Bush
Co-regisseur: Charise Castro Smith
Producenten: Clark Spencer, Yvett Merino
Muziek door: Lin-Manuel Miranda

Lees ook:

Welke Disney film kijk jij graag met het gezin?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

42 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics