Thuisleven.com
Encanto

Encanto de nieuwe Disney film.

Encanto is een Amerikaanse 3D-computeranimatiefilm van Walt Disney Animation Studios, dit is de 60ste animatiefilm van Disney. de bioscooprelease van de film wordt op 24 november 2021 verwacht. De film werd geregisseerd door Byron Howard en Jared Bush.

Encanto.

Walt Disney Animation Studios’ Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, de Madrigalen. Ze wonen in een magisch huis dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en aantrekkelijke plek genaamd Encanto. De geheel nieuwe original bevat de stem van Stephanie Beatriz die de rol van Mirabel vertolkt, een gewone 15-jarige die worstelt om haar plaats in haar familie te vinden.

“Mirabel is een heel grappig, liefdevol personage dat ook heel erg verlangt naar iets meer”, zegt Beatriz. “Ze is ook niet bang om op te komen voor wat ze weet dat juist is – iets waar ik van hou en waar ik veel mee bezig ben. In de film heeft de magie van de Encanto elk kind in het gezin, op Mirabel (gespeeld door Stephanie Beatriz) na, gezegend met een unieke superkracht: de kracht om te genezen. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rondom de Encanto in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigal, misschien wel de laatste hoop van haar uitzonderlijke familie is.

Informatie.

Encanto
Release Date: 24 november, 2021
Regisseurs: Byron Howard, Jared Bush
Co-regisseur: Charise Castro Smith
Producenten: Clark Spencer, Yvett Merino
Muziek door: Lin-Manuel Miranda

Lees ook:

Welke Disney film kijk jij graag met het gezin?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

42 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics