Jurk of Jurk

Shoplog van Jurk of Jurk

Na het vinden van het winkeltje van ‘Jurk of Jurk’ op Instagram nemen wij de proef op de som. Onze oudste is altijd al geïnteresseerd in ontwerp en fabricage van kleding, dus zij wordt proefpersoon. Ik zoek op vrijdag op de tijdlijn naar het model en dat wordt de jurk met hondjes, deze stof is helaas uitverkocht. Ik neem de maten van dochterlief op met een meetlint en stuur ze door per persoonlijk bericht. Op zaterdag gaat Esta (eigenaresse) naar de lapjesmarkt en ze krijgt de zoekopdracht “panter” mee. Ze vraagt of we telefonisch bereikbaar zijn in de ochtend en dat zijn we. We worden verrast met een aantal stofjes per Whats App.

Lievelingskleur

Hoe kan ze nou weten dat de lievelingskleur van dochterlief blauw is? Die keuze is snel gemaakt. Op zondag ontvangen we een berichtje welke kleur afzetlint dochterlief wil aan de onderzijde, om haar middel en met of zonder strik op de rug? Ook die knoop is snel doorgehakt. Dan ontvangen we later die middag het bericht dat het jurkje op de post is gedaan. Helaas bezorgd de postbode niet op maandag, maar op dinsdag uit school ligt daar een vrolijk pakje op de schoolmeid te wachten. Ze scheurt het open en houdt haar Jurk voor haar lijf. Ze gaat het direct passen en wil poseren voor de foto, die we natuurlijk ook naar Esta appen.

Jurk of Jurk

De volgende schooldag combineert dochterlief haar nieuwe jurk op eigen wijze. Het zit lekker en ze voelt zich mooi. Wat een leuke ervaring en wat een mooi resultaat. Van de afwerking is veel werk gemaakt, dat is goed te zien. Deze jurk heeft ons 25 euro gekost en is one-of-a-kind.

De voorliefde voor mode is ook weer aangewakkerd bij de schoolmeid, ze tekent er weer lustig op los. Ze knipt van bubbeltje-plastic een overgooier voor haar peuter zus die te sluiten is met draadjes wol. De volgende stap is een bezoek naar de stoffenwinkel om de hoek en dan ben ik benieuwd wat daar uitrolt.

Update:De webwinkel is intussen gestopt met verkoop

Lees ook:

Linda Meester

Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics