Als je de foto’s hebt gezien van mijn zelfgemaakte kaarsen, dan heb je vast gezien hoe prachtig ze eruit zien in hun kaarsenhouders. In deze blog wil ik graag met je delen hoe je deze kaarsenhouders zelf kunt maken, zodat ook jij kunt genieten van deze mooie creaties. Dus, neem even de tijd om deze blog te lezen en ontdek hoe je jouw eigen kaarsenhouders kunt creëren!

Maak je eigen Raysin kaarsenhouders met September18.

Raysin kaarsenhouders

Het is verrassend eenvoudig om prachtige kaarsenhouders te maken met behulp van de juiste materialen en een beetje geduld. Ik was enthousiast toen ik eraan begon, maar al snel ontdekte ik dat het helemaal niet zo’n ingewikkelde klus was als ik had verwacht. Het geheim zit hem in het zorgvuldig afmeten van de juiste hoeveelheden water en Raysin gietpoeder, en vervolgens grondig roeren voordat je het mengsel in de siliconen gietvorm giet. Daarna is het simpelweg een kwestie van geduldig wachten tot het mengsel is uitgehard voordat je de kaarsenhouders uit de vorm haalt. Door te spelen met de hoeveelheid gietvorm kun je kaarsenhouders maken in verschillende hoogtes, van hoog tot laag.

Met deze hoogwaardige siliconen gietmal kun je zelf unieke kandelaars gieten voor conische kaarsen en theelichtjes, en dit DIY-idee is perfect om zelf te doen of om cadeau te geven. Met zuiver witte Raysin gietpoeder in “Chalky-Style” is het gieten een fluitje van een cent – mixen, roeren en gieten is alles wat je nodig hebt, zonder dat je een oven of iets dergelijks nodig hebt. En het resultaat? Super gave gietstukken met een gladde, ultramatte afwerking die zeker indruk zullen maken in elk huis! Gieten met deze gietmal is echt verslavend leuk om te doen, dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen unieke kaarsenhouders!

Maak je eigen Raysin kaarsenhouders met September18.

September18 membership

Bij September18 kun je kiezen tussen individuele projectboxen of een voordelig membership voor slechts €29 per maand. Met het membership ontvang je maandelijks een complete DIY-projectbox, inclusief alle benodigde materialen en gedetailleerde instructies voor een creatief project. Of het nu gaat om het maken van een krukje, een zelfgemaakte kaars of een ander inspirerend project, elk ontwerp is zorgvuldig samengesteld met natuurlijke materialen die perfect passen bij jouw interieur. Als je liever eenmalig wilt uitproberen of een leuk cadeau wilt geven, dan zijn de individuele projectboxen ideaal voor jou!

Maak je eigen Raysin kaarsenhouders met September18.

Lees ook:

Wat vind jij van mijn Raysin kaarsenhouders?

Foto’s: Miranda de Jong

Geverifieerd door ExactMetrics