Thuisleven.com
Maak je eigen Dip Dye Kaarsen met September18.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Doe het zelf (D.I.Y.) > Verlicht je leven met Dip Dye Kaarsen van September18

Verlicht je leven met Dip Dye Kaarsen van September18

Bij September18 staat het creëren van luxe handgemaakte items centraal, waarbij ze gebruik maken van pure, eerlijke, natuurlijke en prachtige materialen. Met de duidelijke video-instructies en stapsgewijze uitleg willen we ze helpen om jouw eigen interieur eyecatcher, mode-item of accessoire te vervaardigen. We zijn enthousiast dat we de Dip Dye Kaarsen mochten maken, en in deze blog delen we graag het resultaat van dit creatieve proces. Daarnaast vind je hier meer informatie over het bedrijf en hun missie om creativiteit en vakmanschap te bevorderen. Snel verder lezen dus.

Dip Dye Kaarsen / kaarsen verven met soya was

Het is tijd om wat licht en gezelligheid in huis te brengen! In de box van februari vind je alles wat je nodig hebt om 12 kaarsen te maken, inclusief waxtabeltjes en pigmenten waarmee je je kaarsen kunt dip-dyeën. Maar je kunt natuurlijk ook andere technieken uitproberen, zoals de populaire stippen. September18 heeft een uitgebreide handleiding toegevoegd aan de box, zodat je zeker weet dat het resultaat prachtig wordt. En natuurlijk voorzien ze je ook van een handige video tutorial om je op weg te helpen. In de januari box zat ook transferfolie, waarmee je leuke patronen op de kaarsen kunt maken.

Ze werken in deze box met Soya was, gemaakt van 100% natuurlijke sojabonen. Soya was koelt langzamer af dan andere soorten was en is perfect geschikt voor creatieve technieken zoals het maken en verven van kaarsen, evenals voor het bedekken van stoffen (batik) en verven. Je kunt de was aanbrengen met een kwast of tjanting op de stof, waarna je deze kunt verven. De delen die niet bedekt zijn met was zullen kleur aannemen, terwijl de bedekte delen hun oorspronkelijke kleur behouden.

Soya was is milieuvriendelijk en niet giftig, waardoor het veilig gebruikt kan worden in je huis. Het tast de leidingen niet aan en is volledig biologisch afbreekbaar.

Maak je eigen Dip Dye Kaarsen met September18.

Wat vinden wij ervan?

Het maken van kaarsen is een van mijn favoriete bezigheden, dus je kunt je voorstellen dat ik dolenthousiast was toen ik deze box zag. Met volle moed ben ik aan de slag gegaan, maar helaas lukt het me (nog) niet om ze net zo mooi te maken als op de foto’s. Gelukkig weet ik dat oefening kunst baart, dus ik blijf gewoon proberen.

Gelukkig heb ik ook nog de kaarsen uit de januari box, en daar ben ik meteen enthousiast over. Het gemak en de eenvoud van het gebruik van de transferfolie, gecombineerd met de prachtige kaarsenhouders, zijn echt verbluffend!

Maak je eigen Dip Dye Kaarsen met September18.

September18 membership

Bij September18 heb je de keuze tussen losse boxen of een membership voor slechts €29 per maand. Met een membership ontvang je maandelijks een complete DIY-projectbox met materialen en instructies voor een creatief project. De ene keer kan het een krukje zijn, de andere keer een zelfgemaakte kaars. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen past elk project perfect bij je interieur. Als je het graag wilt uitproberen of cadeau wilt doen, zijn de losse boxen ideaal.

Lees ook:

Ben jij creatief?

Foto’s: Miranda de Jong
#spon

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics