Sparen voor een gratis boodschappenpakket bij Plus supermarkt.
Thuisleven.com > Huishouden > Spaaracties Plus supermarkt: spaar voor een gratis boodschappenpakket.

Spaaracties Plus supermarkt: spaar voor een gratis boodschappenpakket.

Spaar vanaf zondag 4 december 2022 voor het gratis Boodschappenpakket t.w.v. 55 euro bij Plus supermarkt!

Spaar voor een gratis boodschappenpakket.

Spaar vanaf zondag 4 december 2022 voor het gratis Boodschappenpakket! Een jaarlijks terugkerende spaaractie van Plus supermarkt. Er worden volop zegels verzameld om een volle spaarkaart voor een boordevolle doos met boodschappen in te ruilen. Ieder jaar weer blijken de boodschappen goed bruikbaar te zijn om de voorraadkast mee te vullen of om direct van te genieten.

Voorwaarden.

Zegels sparen kan van 4 december 2022 tot en met 25 februari 2023. Bij elke € 10,-* euro aan boodschappen krijg je één boodschappenzegel. Digitaal sparen kan natuurlijk ook, dan krijg je gelijk 3 extra zegels cadeau. Bij 65 zegels heb je een volle spaarkaart. Deze kan je inleveren bij een Plus supermarkt en neem je het gratis boodschappenpakket direct mee!

Website.

Via Plus supermarkt.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij een speciale pagina aangemaakt. Op deze pagina vind je:

  • Lopende geld terug acties / cashback acties.
  • Niet goed geld terug acties.
  • Spaaracties.
  • Gratis producten of toegang.
  • Gratis op je verjaardag.
  • Proefnummers.
  • Gratis voor aanstaanden (verloving / huwelijk).
  • Gratis voor ouders en baby.

Daarnaast kun je ook lid worden van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Spaar jij mee met de spaaractie van Plus supermarkt?

Bron afbeelding: Plus supermarkt

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

21 reacties