Nutricia Scan voor geld terug
Thuisleven.com > Spaaracties > Nutrilon Scan & Spaar voor geld terug

Nutrilon Scan & Spaar voor geld terug

Nutrilon Scan & Spaar

Nieuwe spaaractie ‘Nutrilon Scan & Spaar’. Iedere keer dat je Nutrilon producten koopt en scant met QRS, groeit je saldo. Krijg na vier keer scannen 4 euro terug via Tikkie. Tot 7 euro bij 700 punten.

Specifieke actievoorwaarden

Om deel te nemen moet je ouder zijn dan 18 jaar, in het bezit zijn van een smartphone of tablet, in Nederland wonen en een kindje hebben ouder dan 6 maanden. Een deelnemend product is 100 punten waard.  je kan maximaal 15 pakken van de deelnemende producten scannen per maand. De deelnemende producten tot nu toe zijn:

 1. Nutrilon Pronutra 2 (Opvolgmelk, Forte ) and Prosyneo H.A.)
 2. Nutrilon Pronutra 3 (Opvolgmelk)
 3. Nutrilon Pronutra 4 (Dreumesmelk, Vanille variant)
 4. Nutrilon Pronutra 5 (Peutermelk, Vanille variant)
 5. Nutrilon Pronutra 6 (Peuterplusmelk)

Let op: Nutrilon volledige zuigelingenvoeding en voeding voor medisch gebruik zijn uitgesloten van deelname. Helaas zijn de kant en klare producten nog niet voorzien van een QR code.

Website

Via Nutrilon

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestYoutubeTikTokBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

 • Waarom is er in elk pak van de melkvoeding een qr code als er maar zo weinig mee doen met de actie?
  Ik vind dit erg verwarrend en slecht geregeld!