Ninja Express

Ninja Express op Boomerang

Stel je een bezorgdienst voor die alles, overal en altijd bezorgt. Een bezorgdienst waarvoor tijd en ruimte geen probleem zijn. En om het helemaal af te maken, stel je voor dat het wordt gerund door drie kleine ninja’s met ongelofelijke krachten! Dit is Ninja Express, een geweldige animatiereeks die vanaf volgende week maandag, 17 januari, te zien is op Boomerang.

Ninja Express

Heb je iets nu meteen nodig en niemand kan het leveren? Dan heb je Ninja Express nodig! Plaats je bestelling en zij zoeken door ruimte en tijd om te vinden wat je wilt en op tijd te leveren zodat jij het hebt wanneer je het nodig hebt!

Kijk elke dag om 18:00 naar Ninja Express, bij Boomerang!

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestTikTokYoutubeBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Wat kijkt jouw kind graag op tv?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

20 reacties