Ninja Express
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Ninja Express op Boomerang

Ninja Express op Boomerang

Stel je een bezorgdienst voor die alles, overal en altijd bezorgt. Een bezorgdienst waarvoor tijd en ruimte geen probleem zijn. En om het helemaal af te maken, stel je voor dat het wordt gerund door drie kleine ninja’s met ongelofelijke krachten! Dit is Ninja Express, een geweldige animatiereeks die vanaf volgende week maandag, 17 januari, te zien is op Boomerang.

Ninja Express

Heb je iets nu meteen nodig en niemand kan het leveren? Dan heb je dit nodig! Plaats je bestelling en zij zoeken door ruimte en tijd om te vinden wat je wilt en op tijd te leveren zodat jij het hebt wanneer je het nodig hebt!

Kijk elke dag om 18:00 naar Ninja Express, bij Boomerang (televisie).

Lees ook:

Wat kijkt jouw kind graag op tv?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

20 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics