Looney Tunes Cartoons
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Looney Tunes Cartoons in januari 2022 op Cartoon Network

Looney Tunes Cartoons in januari 2022 op Cartoon Network

De Looney Tunes komen eindelijk naar Cartoon Network! Vanaf 10 januari om 16:35 uur zijn dagelijks de knotsgekke avonturen van Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety en nog vele anderen in Looney Tunes Cartoons te zien, alleen op Cartoon Network. Daarnaast gaat er een nieuwe special van Adventure Time: Distand Lands in première: Wizard City. Deze special is 23 januari om 10:40 uur te zien op Cartoon Network.

LOONEY TUNES CARTOONS – VANAF 10 JANUARI Iedere dag om 16:35 uur

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de gloednieuwe serie Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes bezorgen je veel kijkplezier met hun bekende humor en charme.

ADVENTURE TIME: DISTANT LANDS – ZONDAG 23 JANUARI om 10:40 uur

Lancering van de gloednieuwe “Wizard City”, waarin we Peppermint Butler volgen. Hij begint bij het begin, net als iedere andere onervaren Wizard School-student. Er vinden mysterieuze gebeurtenissen plaats op de campus die argwaan wekken bij Pep, en zijn bewogen verleden. Kan hij de mystieke kunsten op tijd onder de knie krijgen? 

WINTER MET GUMBALL – VANAF 1 JANUARI Iedere dag van 6:00 tot 11:30 uur

Gumball en zijn vrienden kijken uit naar een geweldige winter met jou. Kijk al je favoriete afleveringen van De Wonderlijke Wereld van Gumball tijdens de speciale winterthema-programmering! 

GIECHELEN MET CARTOON NETWORK – Vanaf maandag 10 januari Iedere dag vanaf 8:00 uur

Kijk samen met je vrienden en familie de meest grappige shows. We beloven je dat je niet kunt stoppen met lachen! Kijk shows als Looney Tunes Cartoons, New Looney Tunes, De Tom & Jerry Show, Grizzy en de Lemmings, Taffy en Be cool Scooby-Doo! 

Lees ook:

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

40 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics