Thuisleven.com
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Boomerang en Cartoon Network highlights januari 2020

Boomerang en Cartoon Network highlights januari 2020

Ook deze maand is er weer veel leuks te bekijken op televisie. Zo zijn er nieuwe afleveringen van OK Let’s be heroes te zien op Cartoon Network en beleef je samen met Darwin de hoogtepunten van Gumball in De Wonderlijke Wereld van Gumball: Darwins Jaarboek. Op Boomerang is er een leuke bingo te spelen en kun je genieten van nieuwe afleveringen van Dorothy en de Tovenaar van Oz. Wat kijk jij graag?

THE AMAZING WORLD OF GUMBALL (Cartoon Network)

Beleef samen met Darwin de hoogtepunten van Gumball in De Wonderlijke Wereld van Gumball: Darwins Jaarboek, met gloednieuwe content. Vanaf 11 januari te zien in het weekend om 10:50 uur.

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T- Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

OK K.O. LET’S BE HEROES (Cartoon Network)

De nieuwe afleveringen van OK Let’s be heroes zijn vanaf 20 januari doordeweeks om 20:35 uur te zien. Alleen bij Cartoon Network.

De wereld is een knettergekke wedloop geworden! Om niet achter te raken, moet IEDERE LAATSTE PERSOON OP AARDE een held met superkrachten worden! Dit is een wereld waarin de prestaties van superhelden en gigantisch grote strijden een normaal onderdeel van de dag zijn. Maar zelfs in zo’n actievolle wereld, moeten helden ook nog steeds gewone dingen doen, zoals het behouden van een baan en naar de supermarkt gaan. Deze serie gaat over zo’n held… K.O.!
K.O. is de nieuwste medewerker bij het fantastische winkelcentrum voor helden met superkrachten: Lakewood Plaza Turbo. Hij werkt bij Gar’s Bodega, waar helden winkelen en schurken neervallen. Samen met zijn collega’s, de altijd in controle en coole Enid en de onwetende macho Radicles, is K.O. bezig met zijn zoektocht om de beste held allertijden te worden! Maar hij moet nog veel leren…

DOROTHY AND THE WIZARD OF OZ (Boomerang)

De nieuwe afleveringen zijn vanaf 11 januari in het weekend te zien om 12:00 uur.

In Dorothy en de Tovenaar van Oz wordt de kijker meegenomen naar het prachtige en magische land van Oz. Nadat de Boze Heks van het Westen is verslagen, wordt Dorothy benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Met beide voeten stevig op de grond in haar rode schoentjes, gaat Dorothy haar koninklijke verplichtingen met enthousiasme en dapperheid aan. Ze is bereid om ieder probleem in Oz aan te pakken. Met haar bekende vrienden aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar spannende avonturen die alleen in het land van Oz kunnen gebeuren.

BOOMERANG BINGO

Vanaf 13 januari elke dag om 16:00 uur

Speel Bingo met de Boomerang karakters! Tussen de afleveringen van Taffy en De Tom en Jerry Show door nodigen we alle kinderen uit om Bingo te spelen.

Geniet met heel de familie van De Tom en Jerry Show. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de altijddurende strijd tussen de twee meest geliefde personages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen … Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!

Lees ook:

Wat ga of ben jij aan het kijken?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

18 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics