Selecteer een pagina

Een warme herinnering aan de vakantie, een blijvende herinnering aan je overleden dierbare of een mooie herinnering aan een feestelijk moment maak je eenvoudig bij BESTECANVAS.nl. Soms is het alleen even de vraag wat het beste past bij de gelegenheid. Daarom help ik je graag op weg met wat creatieve ideeën.

Wanddecoratie, Home & Lifestyle producten, Fotoproducten of een kalender/fotoboek. Wat kies jij?

Als eerste moet je jezelf de vraag stellen welke foto, of welke foto’s, je graag vast wilt laten leggen op een product. Daarna mag je jezelf de vraag stellen of je naar die foto(‘s) dagelijks wilt kijken of dat het iets minder aanwezig mag zijn. Voor iets wat je wel eens wilt zien, maar niet dagelijks, is een fotoboek of kalender een geweldig idee. Een fotoboek kun je pakken wanneer het jouw uitkomt. Een fotokalender is natuurlijk iets meer in het zicht, echter omdat een maand zo voorbij is ook tevens weer heel leuk om te zien. Want welke leuke foto(‘s) komen er de maand erna?

Kies je voor iets zichtbaar maar wil je het niet altijd in het zicht hebben, dan zijn Home & Lifestyle producten en Fotoproducten een geweldig alternatief. Drink bijvoorbeeld een warme chocomel uit de kerstfoto-mok van vorig jaar, puzzel de huwelijksfoto van je zus in elkaar of droog je handen af aan een handdoek van je oma die gek was op eten en helaas is overleden.

Mag het wel in zicht dan is een foto op canvas of een van de andere wanddecoraties natuurlijk perfect. Dit doe je bijvoorbeeld bij de geboortefoto’s van je (klein)kind, de prachtigste foto van je huwelijk of van het perfecte plaatje van je vakantie.

Een mooie herinnering aan ... (vul maar in) dankzij BesteCanvas.
Een van de fotoblokken met een beschermlaagje erop. Deze kun je na aankomst eraf halen.

Onze ervaring

In juni hebben wij Evi laten dopen. We hadden onze vaste fotograaf gevraagd om foto’s van de dag te maken en waren verrast over de prachtige foto’s. Maar wat doe je dan met de foto’s? Nadat ik een mail kreeg van BesteCanvas om een van de producten te reviewen, wist ik al gelijk wat ik met de foto’s ging doen namelijk MIXBLOX bestellen.

MIXBLOX zijn gebruiksvriendelijke acryl blokken die zorgen voor een speels, voelbaar, betoverend en adembenemend effect. Maar wat mij vooral aanspreekt is de enorme flexibiliteit. Zo kunnen de MIXBLOX gestapeld worden, op een rijtje worden gezet, als een toren worden neergezet maar ook als los object ergens worden geplaatst (bijvoorbeeld een foto in de MIXBLOX van je overleden ouder bij een kaarsje).

De MIXBLOX zijn 25 mm dikke acryl blokken met een 5 x 5 cm formaat wat zorgt voor een indrukwekkend 3D-effect. Terwijl ik de blokken aan het bewonderen was, greep Evi de blokken van tafel en ze vielen zo op de stenen vloer. Ik schoot gelijk in de stress, want ik had er nog geen foto’s van gemaakt. Maar na een secure inspectie bleek al snel dat de fotoblokken niks mankeerden. WOW!

Een mooie herinnering aan ... (vul maar in) dankzij BesteCanvas.
Ongeacht van welke kant je kijkt, er zijn altijd leuke effecten te zien.

Fikse korting bij BESTECANVAS.nl

BESTECANVAS.nl was vrijgevig genoeg om de volgers van Thuisleven een exclusieve EXTRA KORTING van 10% te geven op hun reeds afgeprijsde producten – dat is meer dan 90% KORTING in totaal! Gelieve mijn code THUISLEVEN10 te gebruiken om je korting op www.bestecanvas.nl te verzilveren. De code kan meerdere keren gebruikt worden en is geldig tot 31 december 2022

Lees ook:

Hebben jullie je kinderen gedoopt?

* Dit artikel is tot stand gekomen binnen een samenwerking *

Geverifieerd door ExactMetrics