Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > Ook voor een communie cadeau kun je bij KAYA sieraden terecht

Ook voor een communie cadeau kun je bij KAYA sieraden terecht

De voorbereidingen op de communies zijn al een tijd lang aan de gang. Haast elke dag hoor ik aan het schoolplein de ins en outs van de feestjes. Van spekjes die op een stokje omgetoverd worden tot een lolly-spekje tot en met het huren van springkussens om de kinderen zoet te houden. Allemaal begrijpelijk je doet immers maar één keer in je leven de communie mits je gedoopt bent.

De gastenlijst is vaak uitgebreid. Van klasgenootjes die zelf niet de communie doen tot en met familie en vrienden. Ook de peetoom en peettante mogen uiteraard niet ontbreken. En allemaal hebben ze één ding gemeen: ze geven cadeautjes!

Welk communie cadeau geef jij?

Er zijn heel wat cadeau’s op de markt die je de communicant kunt schenken. Echter denk ik dat de meeste kinderen toch het blijst worden van geld. Zo kunnen ze sparen voor één groot cadeau wat ze normaliter niet zo snel zullen kopen. Toch ben ik van mening dat sommige gasten, te noemen: peetoom, peettante, opa’s en oma’s, een belangrijkere rol hebben en dus ook een cadeau mogen geven met wat meer gevoel erin. Zo ben ik gek op persoonlijke cadeau’s waar een kind de rest van zijn of haar leven nog iets aan heeft.

Zilveren ketting ‘Angelic’

Als je aan kindersieraden denkt, denk je al gauw dat het alleen maar voor meisjes is. Niet is minder waar ook voor jongens zijn er prachtige geschenken. Echter omdat onze communicant een meisje is heb ik toch gekeken naar een sieraad voor haar. Het oog is uiteindelijk gevallen op de ketting ‘Angelic’. Wat ik hieraan mooi vind is de eenvoud en het engeltje dat toch symbolisch is bij een Kerkelijk gebeuren.

Lees ook: review medaillon ketting
Lees ook: KAYA sieraden.nl – Moeder & dochter armband
Lees ook: Een ring met geboortestenen

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

23 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics