Thuisleven.com
KAYA sieraden.nl - Moeder & dochter armband
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > KAYA sieraden.nl – Moeder & dochter armband

KAYA sieraden.nl – Moeder & dochter armband

Wauw, wat ben ik toch een bofkont dat ik een mooi moeder dochter armbandje mag gaan reviewen. De site van Kaya is een hele mooie en gemakkelijke site. Het regent er roze hartjes en dat zet ook de toon voor de lieve armbandjes, kettinkjes en oorbellen die ze er te koop hebben.

Het uitzoeken…

Dat was al een feestje op zich, want wat hebben ze veel leuke sieraden. Ik kon bijna niet kiezen en toen zag ik bij de aanbiedingen een heel mooi moeder dochter setje voorbij komen. Om meteen bij het setje gekomen dat ik heb uitgekozen
Ik ben dol op sieraden maar een armbandje om gewoon altijd te dragen had ik nog niet. Dochterlief is net 4 geworden en had lang lang geleden, ze werd 2, een zilveren armbandje gekregen van haar opa. Die heeft ze af en toe om, maar de sluiting vertrouw ik niet zo dus ik ben altijd bang dat ze hem kwijt raakt. Nu is hij al bijna te klein, ze is nu heel blij dat we een nieuwe mochten uitzoeken.

Als je je inschrijft op de nieuwsbrief of Kaya liked op Facebook dan krijg je meteen 5% korting op je aankoop. Ik ben altijd dol op aanbiedingen en kortingen dus ik heb me al ingeschreven voor de nieuwsbrief. Helemaal bovenin hebben ze nog meer leuks, namelijk dat de meeste sieraden voor 16.00 uur besteld de volgende dag al in huis zijn. Dat er gratis levering is boven de 30€ en dat ze ook donaties geven aan Gambia.

Gambia donaties

KAYA sieraden.nl - Moeder & dochter armband

Per verkocht sieraad wordt er een bedrag gedoneerd aan een project in Gambia. Zodat kinderen daar naar school kunnen. Altijd leuk als je zelf een mooi sieraad koopt je er iemand anders aan de andere kant van de wereld mee helpt. Op de site van Kaya kan je onder het kopje Donaties aan Gambia het hele verhaal lezen. Over hoe ze zijn begonnen, hoeveel er is opgehaald en welke kinderen gesponsord worden en hoe.

Moeder dochter armband

Het pakketje kwam al snel binnen en ohh wat was ik benieuwd. Het is geleverd in een fijne enveloppe met noppenfolie voor de bescherming. Hij komt helemaal uit Londen.
Het eerste dat ik zie zijn twee identieke roze sieraden buideltjes waarin je ze cadeau kan doen. De armbandjes zelf zitten in een eigen plastic zakje en je krijgt er per armbandje ook een roze zilver poetsdoekje bij. Natuurlijk moet hij meteen aan en wat me opvalt is dat de sluiting echt heel erg goed is. Ben ik bij mijn dochters zilveren armbandje bang dat ze hem kwijt raakt, bij deze hoef ik dat niet te zijn. Ook is het staaldraad super sterk, dus bang dat hij breekt ben ik ook niet. Hij is echt heel erg mooi, met echte zoetwater pareltjes en die zijn super wit en de parelmoer sterretjes zijn echt waarop ik gevallen ben.

Naast mama en dochter armbanden hebben ze ook hele gave generatie sets. Maar ook voor een geboorte vind je cadeau’s, voor je beste vriendin, voor je geliefde en heel veel voor kinderen voor alle gelegenheden kan je bij Kaya sieraden terecht. Ik ga weer even verder shoppen en ideetjes op doen voor het eind van het jaar. Want papa en zoon worden ook niet vergeten bij Kayasieraden, dus ik kan mijn lol nog op.

Lees ook:

Shop jij graag online?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics