Thuisleven.com
KAYA sieraden
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Fashion > Sieraden > Mijn letterketting van Kaya Sieraden

Mijn letterketting van Kaya Sieraden

Heel eerlijk gezegd, heb ik weinig met sieraden. Ik ben niet helemaal sieradenloos hoor. Zo ben ik erg blij met mijn trouwring, die ik dag en nacht om heb, en ik draag oorbellen. Verder draag ik af en toe een armband, maar dan houd mijn liefde voor sieraden wel op. Toen ik de vraag kreeg of ik een ketting van Kaya sieraden wilde reviewen wilde ik eigenlijk al met nee antwoorden. Immers ‘een ketting is niks voor mij‘. Tot ik zag dat het om een gepersonaliseerde letterketting ging. Een mooie ketting, gewoon, maar toch ook weer bijzonder doordat je de ketting kunt personaliseren. Dat sprak mij wel aan. En toen draaide ik als een blad aan de boom om, ik zei ‘ja’ en bestelde een hele mooie fijne letterketting. Perfect voor mij!

KAYA sieraden

Kaya sieraden heeft een grote collectie sieraden die je kunt personaliseren. Je kan er een ketting laten graveren met naam, initialen en zelfs met een vingerafdruk. Voor elk bijzonder moment vind je hier wel een mooi sieraad. Wat ik ook mooi vind is dat Kaya samenwerkt met stichting Eduki. Voor elk verkocht sieraad doneert Kaya aan deze stichting zodat kinderen in Gambia naar school kunnen.

Letterketting

LetterkettingIk koos voor de zilveren letterketting Subtle Olivia waarbij je de mogelijkheid hebt om maximaal vier initialen te laten graveren. Precies genoeg voor de voorletters van mijn man en onze drie meiden. Op de foto is te zien dat ik de letters binnen de X-vorm heb laten graveren. Je kunt er ook voor kiezen om de initialen te laten scheiden door een rechte streep. Hier had ik voor gekozen als ik alleen de initialen van onze kinderen had laten graveren. Maar ik wilde mijn man er ook graag bij. Zo draag ik ze alle vier altijd bij mij.

Nadat ik de ketting had besteld kon het wachten beginnen. Maar niet lang, want wat een supersnelle levering zeg! Binnen twee werkdagen had ik de ketting al in huis. De ketting zit goed verpakt in een envelop en kan goed door de brievenbus. Handig, zo hoef je er niet voor thuis te blijven.

De ketting zit verpakt in een mooi sieradendoosje, ik was meteen verliefd toen ik de ketting zag. Hij is echt gaaf! Standaard wordt de ketting geleverd met een zilverpoetsdoekje. Het doekje werkt ook goed, ik heb het al meerdere keren mogen gebruiken. Iets met baby en vieze grijpgrage handjes  De ketting is ook in lengte te verstellen. Handig!

Ik ben erg blij met mijn ketting en ben benieuwd wat je van mijn ketting vind en of jij van sieraden houdt.

* voor het schrijven van dit artikel hebben wij een ‘review-exemplaar’ ontvangen *

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

  • Ook ik heb precies deze hanger met de initialen van mijn meiden. Deze heb ik ook aangeschaft met Kaya. Hierbij had ik ook geboorte steentjes besteld bij Kaya op de website voor aan dezelfde ketting. Dit is en dan ook allemaal netjes op een ketting geplaatst.

    Was er heel blij mee maar na 4 weken dragen is hij al helemaal beschadigd door de geboorte steentjes. Heb contact gehad met Kaya hierover en ben heel netjes geholpen en heb een nieuwe opgestuurd gekregen. Echter zijn toen de letters er heel inimini opgezet t.o.v. m’n huidige hanger. Weer contact gehad en inderdaad ze vond het ook (had foto’s gestuurd). Vervolgens krijg ik dus weer een nieuwe opgestuurd zijn de letters weer inimini geschreven. Ik heb het opgegeven. Jammer want hele mooie ketting!

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics